Новини и Статии » Фитнес » Здраве » Диети » План за изгаряне на подкожни мазнини

28
Добави коментар
FHL.BG
FHL.BG

28-дневната програма за изчистване на мазнини от тялото

 

Тази програма за изчистване на мазнини, включва диета и хранителни добавки за отслабване ,които ще атакуват подкожните мазнини и ще ги елиминират за отрицателно време.Ако снабдяваш организма с едни и същи количества овесени ядки и зеленчуци всеки ден, той се адаптира към това и спира да се променя. Когато искате да изгорите мазнини се нуждаете именно от промяна. Затова трябва да разнообразите приема на храна със следния четири-седмичен хранителен план по същия начин, по който внасяте промени и в тренировките. Това ще Ви направи по-изчистени и по-релефни!

 

Подобно на тренировъчната програма, тази диета за изчистване на организма от мазнини също както повторенията в залата са различни. Ще консумирате малко въглехидрати в ден 1 и двойно повече в ден 2 . После схемата се обръща, също както повторенията в тренировката. В ден 3 ще приемате повече въглехидрати, а в ден 4 ще ги намалите наполовина. Казано по-точно, ще приемате 1, 1 г въглехидрати за кг телесна маса в дни 1 и 4, и 2,2 г за кг телесна маса в дни 2 и 3. Този четиридневен цикъл се повтаря седем пъти през времето на програмата.

 

Хранителен режим за изчистване на организма от мазнини

 

На всеки 4 дни има 2 дни с висок прием на въглехидрати/дни 2 и 3/,разпределени между дни с нисък прием на въглехидрати/дни 1 и 4.след ден 4 цикълът се повтаря:

 

Ден

Прием на въглехидрати

Ден от диетата

понеделник

нисък

1

вторник

висок

2

сряда

висок

3

четвъртък

нисък

4

петък

нисък

1

събота

висок

2

неделя

висок

3

понеделник

нисък

4

*Цикълът се повтаря,като започва с ден 1 във вторник и така нататък.

►Приемането на въглехидрати в цикъл-въглехидратно изчерпване-въглехидратно зареждане, ще помогне за по-бърза загуба на мазнини !!!

 

Циклите между дни с нисък и дни с по-висок прием на въглехидрати, също пречат на организма да се адаптира към едно ниво на прием на въглехидрати и калории. Това ще позволи на метаболизма, да работи на пълни обороти през 28-дневната програма за изчистване на мазнини от тялото. Концепцията е подобна на принципа за объркване на мускулите, който се състои в следното: колкото повече объркваш мускулите, толкова по-добре реагират те на тренирането. В случая с храненето, редуването между различни нива на прием на въглехидрати-манипулиране на въглехидратите,ще накара организма по-лесно да се раздели с мазнините(изчистване на мазнини при жени).

 

►Подготвихме цяла статия в която най-подробно разгледахме, каква е ролята на протеин при диета.И защо трябва да пиете Суроватъчен протеин при диети и отслабване. Затова, не се колебайте и увеличете приема на протеин при диета за отслабване.

 

 

⇔Още информация за Видове протеини и храни източници на протеин от нашия блог.

Храни изчистване на мазнини

 

    В дните с малко въглехидрати, основната част от калориите са под формата на протеин.Трябва да приемате 3,3-4,4 г за кг телесна маса дневно, или 270-360 г за човек с тегло 82 кг. Това се равнява на около 55% от общия брой калории от протеин, 20% от въглехидрати и останалите 25% от мазнини.Всичко прави приблизително 28,6 калории за кг телесна маса дневно, или 2,340 калории за 82-килограмов мъж. Протеинът остава същото количество в дни 2 и 3: 3,3-4,4 г за кг телесна маса. С увеличения прием на въглехидрати протеинът става около 45% от общия брой калории. Въглехидратите са близо 30%, а мазнините отново 25%. Ще консумиращ 33 калории за кг телесна маса дневно, или около 2,700 калории.

Всяка неделя, когато е единственият ден без тренировка намалявайте храненето, и изпийте като следобедна закуска протеинов шейк, който обикновено приемате преди тренировка. Това е равно на около 26,4 калории за кг телесна маса, ако неделя се пада ден 1 или 4 от хранителния план. или 31 калории за кг, ако се пада ден 2 или 3.

След четири седмици от тази програма и диета за изчистване на мазнини, ще сте постигнали желаните резултати и можете да преминете към друга тренировъчна програма и хранителен режим.Ако искате да да постигнете най-добрата си фарма,може да повторите тези съвети за изчистване на мазнини за още 28 дена.Това със сигурност ще ви вкара в най добрата форма, която сте постигали. Можете да се отклоните от този хранителен план за изчистване на мазнини от тялото,с въртене на въглехидратите, ако сте постигнали целта си. Когато отново настъпи време да отслабнете и изчистите мазнините, не се колебайте отново да се върнете към този план.

 

 Използвани източници : 

 

Може да добавите комбинация от зелено кафе и гарциния камбоджа,която ще ускори отслабването.  Тук ще намерите още хранителни добавки,които ще Ви помогнат да отслабнете и изчистите подкожните мазнини !