Регистрация на фирма

8
Добави коментар
plana
plana

Уеб сайт registracianafirma.com предлага услугите регистрация на фирми ЕООД, ООД и други фирми.

Извършваме бързо и качествено регистрацията на фирма и работим с ниски цени. Тук може да видите нашите цени за регистриране на фирми.

 

Бисерка Газдова

Адвокат Бисерка Газдова е завършила Юридическия факултет на СУ”Климент Охридски” и през 1999г. е вписана като адвокат. Същата година основава собствена адвокатска кантора, която се разраства и към настоящия момент екипът на кантората включва двама сътрудници, специализирани в областта на гражданското право.

Кантората се занимава основно с търговско, данъчно и облигационно право и дейността и е насочена предимно към обслужване на корпоративни клиенти. Стремежът ни е с натрупания професионален опит и с ресурсите, с които разполагаме, да осигурим максимална защита на правата и интересите на клиентите си.

Кантората ни разполага с необходимия потенциал да осигури оптимално и качествено абонаментно обслужване на клиентите си, както и да организира адекватна процесуална защита в случай на съдебен спор. Надяваме се, в наше лице да намерите партньорът, от когото имате нужда, за да разрешите проблемите си.

Адвокатска кантора Бисерка Газдова предлага на своите клиенти пълен набор от услуги по регистриране на дружество или откриване на фирма – ЕТ, ЕООД, ООД, АД и всичко, което се отнася до тяхното правно обслужване. Извършваме  промяна на всякакъв вид вписани обстоятелства -смяна на седалище, подмяна на управител, продажба на дялове от дружество, ликвидация и заличаване на ООД, ЕООД, ЕТ, и др. С цел комплексно обслужване интересите на бизнеса, ние предлагаме, като услуга на нашите бъдещи клиенти – публикуване на финансов отчет, изработване на печати за фирма и др.

Услугите по регистриране на фирма са на цени, напълно съответстващи на влошената икономическа обстановка в страната. В този сайт ще намерите обявена цена за всяка предлагана услуга във връзка с регистрацията и обслужването на фирми. Следва да се подчертае, че обявените цени са крайни, ясни и коректно зададени и е изключено оскъпяването на услугата  извън посочените цени. Ако имате нужда от консултация във връзка с Вашия нов бизнес, ние ще Ви предложим безплатна консултация при подаването на документи за регистрация на фирма или при необходимост от промени по вече създадени фирми.

Услугите по регистрация на фирма се извършват с електронен подпис, което осигурява възможност да работим на ниски цени, тъй като таксите на Агенцията са по-ниски при подаване на заявления по електронен път. Регистрацията на фирми онлайн прави възможно входиране на Вашето заявление още в момента на посещението Ви в офиса ни, което е от решаващо значение за клиентите, търсещи максимална бързина.

Офисът ни се намира в гр.София, на бул.Цар Борис ІІІ, което позволява от една страна добра комуникативност с оглед лесното придвижване и множеството места за паркиране в района, и от друга – ситуирането на офиса  позволява с едно посещение от Ваша страна и в рамките на 20 минути  да извършим цялата нужна процедура за изготвянето на необходимите документи, включително посещение от специалист нотариус и създаване на набирателната сметка в банката. Ние Ви предлгамае голямото удобство на електоронен формуляр за да изпратите лесно вашата заявка за регистриране на дружество или фирма. В периода – 24 часа от получаването и, заявката се обработва от нашия екип, който ще се свърже с Вас във връзка с подписа на необходимите документи и заявления нужни за регистърно производство.

Защо е важно да се обърнете към адвокат за регистрация на Вашата фирма и вписване на промени по нея?

За успешна регистрация на нова фирма и за вписване на промени по съществуваща фирма е наложително прецизно да се изготвят редица документи, което налага детайлно познаване на нормативните актове и практически опит при работа с Търговския регистър. Основната част от отказите по подадените заявления се дължат на неправилно подготвени документи. Когато има отказ, освен, че се губи време за подготвяне и входиране на ново заявление, се налага и повторно заплащане на  държавната такса.