Как да стана модел, ако съм по-едра? Модели размер plus size – новия ориентир за съвременните момичета и жени. / elizabethu /…

1
Добави коментар

Как да стана модел, ако съм по-едра? Модели размер plus size – новия ориентир за съвременните момичета и жени.

Размер на модела “plus size” са момичета, които носят размер 48 дрехи и по-горе.

Дамски дрехи големи размери, качествени дамски дрехи и бельо

Тяхната популярност започна да расте. Не много отдавна пълните модели със закръглени форми бяха рядкост на модния подиум, само в редки изключения, днес ситуацията се е променила драстично, тенденцията е сформирала цяла плеяда от пищни красоти.

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/ и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

Сега, снимки на момичета «плюс размер» заслепяват в много модни списания.

Търсенето на модел с нестандартни форми, разбира се, доведе до повишен интерес към момичетата с “едри тела” в кариерата на модния бизнес. И разбира се много хора задават въпроса – как да се превърна в модел «плюс размер»?

Дамски бански костюми големи размери. Дамски за пълни жени

На пръв поглед изглежда просто: основните изисквания за обикновените модели – висока и стройна фигура – не играят съществена роля. Все пак, за да сепечели популярност в света на модата все още не е толкова лесно, колкото изглежда. Какво е необходимо, за да се превърнете в модел в категория “плюс-размер”?

Модела ”плюс-размер” трябва да има привлекателни черти на лицето.

 

Момичета с 48-ми размер облекло трябва да бъде добре поддържани. Изискванията на повечето агенции за модели са – добре поддържана коса, здрава кожа без дефекти, красиви здрави зъби. Проблемна кожа винаги е трудна за гримьори и фотографи и се нуждае от допълнителна работа в Photoshop.

Моделът за реклама голям размер дрехи и бельо трябва да бъде в отлична физическа форма. Съгласете се, “слабо тяло” и “пищно тяло.” не е едно и също нещо, но за разлика от високите стандарти на стандартните манекенки, при ”плюс-размер” има толерантност за пълнота, коремни гънки на талията, а дори и малко целулит по задните части и бедрата Тези отличителни характеристики позволяват да се рекламират дрехи размер XXL-XXXL и да се печели доверието на повечето обикновени жени.

Плюс размер модел не може да отстъпва на модел с фиксирани параметри в умението да позира, да се движи грациозно, когато е на модния подиум. И разбира се, да се занимава със спорт и танци.

За да се превърнете в модел «плюс размер», трябва да се чувствате уверени, независимо от това дали вашата фигура съответна на световните стандарти или не. Ако едно момиче се притеснява от своите форми, нито един от всички извеестни фотографи, агенти, стилисти и гримьори, няма да може да и помогне.

Подобно на стандартния модел, едно момиче, което иска да се превърне в модел ”плюс-размер” трябва да има необходими качества като издръжливост, постоянство и трудоспособност. Без тези качества, за да постигне целта си е невъзможно.

Да приемем, че имате всички тези изброени качества.

Как да започнете кариера на модел “плюс-размер”? Разбира се, най-лесният начин е да предложите услугите си на агенция за мода.
Ако сте уверени в своята неустоимост и искате да направите кариера като модел на модния подиум или в списания, преди да отидете на агенция за модели, създайте своя рекламен албум с професионални ваши снимки. В идеалния случай, той следва да включва поредица от висококачествени изображения, които подчертават достойнствата ви. Но ако не можете да си позволите професионална фотосесия, можете да се ограничите до 3-4 снимки с високо качество. Mini-портфолиото може да включва снимки по бански, в цял ръст и ежедневни облекла, както и портретни снимки с лицето в профил и анфас. Също така да бъдете подготвени за факта, че по време на интервю, ще бъдете помолени да говорите за себе си, ходите, седите “пред камерата” и може би дори да танцувате.
Ако първото интервю в модна агенция е било неуспешно не следва да се отказвате от мечтата да станете модел. Работете върху себе си, създайте запознанства в света на модата, следете за реклами на сайтове , публикувайте свои снимки в модни онлайн каталози – и вие със сигурност ще бъдете забелязана.

добави в количкаРазгледай Избери и сравни