Момиче на седмицата – Nikol Neal

1
Добави коментар
mitkowin
mitkowin

Nikol Neal е един наистина страхотен модел заслужаващ да попадне в „Момиче на седмицата“.

 

Но нека да започнем с това, че нямам ни най-малка представа коя всъщност е тази мацка. Нямам представа и с какво се занимава точно. След като поразрових в Google и wikipedia всичко, което успях да разбера е, че тя пуши цигари и наскоро участва в рекламна кампания за бельо Ann Summers. Браво Nikol!

     

От друга страна не че държа да се запозная с родителите и, или поне не на този етап – гледане на снимките и. Другото което разбрах е че ако търсите блондинки в снимки, завидно количество от тях в Google са нейни. Явно Nikol си струва.

 

Така, че на мен не ми остава нищо друго освен да ви представя тази блондинка, а пък вие да решите каква роля да и дадете във вашите фантазии. И имайте предвид, че да бъде камериерка вече съм я пазарил!

  

Също така, имайки предвид, че ви представяме 11 нейни снимки считаме, че не е голям пропуск да ви занимаваме с това какъв прах за пране ползва или дали може да прави мусака.

А и да не забравя, ако намерите повече информация, пишете ни коя е и с какво се занимава, за да допълним рубриката „Момиче на седмицата“?

 

Момиче на седмицата – Nikol Neal 4.50/5 (90.00%) 4 votes

Коментари

Коментари