Елен с танц на седмицата, Део на елиминиации / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-…

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

За танц на седмицата тази вечер в шоуто Dancing Stars беше избрано боливуд изпълнението на двойката Елен и Калоян. Така те затвърдиха мястото си в шоуто едва на крачки от финала му.

В понеделник актрисата и партньорът й показаха изключителен танц, който възхити и остави без дъх не само журито, но и зрителите. Цялата зала стана на крака, а Елен изпълни най-сетне детската си мечта – да танцува индийски танци.

„Това са моите танци! Такава лекота, такава емоция!“, заяви щастлива Елен.

Четирите двойки, които попаднаха на предпоследните елиминации, са най-младата двойка в шоуто Ангел и Дорина, Петко и Яна, Глория и Светльо и за първи път – Део и Елена.

Специален гост-изпълнител тази вечер беше Лео, който с заедно с Део представи новото им музикално парче „Целият свят“. Глория също промотира новата си песен „Пулс“. Световните шампиони Сабор Динамико взривиха дансинга с извънземна саласа, а ансамбъл Българе накара патриотизма на този светъл празник да докосне и зрителите на Dancing Stars. Миналогодишната участничка в танцовото риалити VIP Dance Мария Силвестър също се завърна на сцента и показа, че не е забравила как се танцува.