Сватбена Украса – Тенденции за 2013

1
Добави коментар
zadoma
zadoma

Великден мина и по традиция, настъпва сезонът на сватбите. Ето няколко напътствия за модерното тази година.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Старинен стил

Вярвате или не, старинния стил се завръща тази година. По традиция в сватбените украси винаги се внася елемент от нашите баби или дядовци, но тази година това си е направо модерно.

Мента

Ментовият цвят беше хита на сезона миналата година и изглежда, че това ще се запази и тази пролет. Пък и ментовото си е свеж цвят.

Цветовете на дъгата

Ако обичате да импровизирате и експериментирате, ако не искате да се ограничавате само в един свят, то защо не използвате всичките?! Най-малкото може да облечете шаферките си така, вижте колко са готини на снимката. Пък и са шаферки, няма как да откажат на булката.

Птици

Използването на различни птичето в сватбените украси и аксесоари винаги е било сред силните оръжия на дизайнерите и сватбените агенции. Използвайте ги по какъвто начин си изберете.

Оковете цветята

Тази година набира сила една нова украса за сватбените маси. Стандартните цвята биват затворени в клетка. Стъклени вази или малки икебани в … клетка.

Хапки

Или още известни като мини меню. Добрите кетъринг фирми се справят изключително добре както с вкуса им, така и с вида им. Дори могат да се направят допълващи сватбената ви декорация.

Бира

Вярвате или не, днес е модерно да се сервира бира на сватбеното тържество. Не, това не е просташко и неизтънчено. Дори е модерно. Някои практикуват дори направата на етикети по поръчка, не само за сватбената ракия, но и за бирата.

Направете го по своя си начин

Можете да четете какво е модерно или не, какво препоръчват и съветват. Но ето най-добрия съвет – направете го да ви хареса на Вас. Този ден е само ваш, не го правете за другите!