Дженифър свали годеника на Майли Сайръс / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Дженифър Лоурънс има връзка с колегата си Лиъм Хемсуърт, разкриват американски медии. Според запознати двамата актьори, които в момента снимат нов филм заедно, имали интимни отношения, които прикривали заради сложната ситуация с връзката на Лиъм.

Актьорът уж е сгоден за младата певица и актриса Майли Сайръс, но двамата не спират да отлагат сватбата си. Според запознати Лиъм вече дори не се виждал с Майли и бил отгърнал нова страница от живота си с колежката си Дженифър Лоурънс.

Свидетели разказват, че докато Лиъм и Дженифър били на премиерата на „Игри на глада 2“ в Кан, двамата не спирали да флиртуват един с друг и постоянно се докосвали, докато уж никой не ги гледал.

Припомняме, че наскоро Дженифър Лоурънс беше забелязана на вечеря с бившето си гадже, което подсили слуховете, че двамата отново са заедно, но по всичко личи, че това не е така и актрисата го е заменила със секси колегата си Лиъм.