Cruise 2014: Je t’aime encore, Burberry Prorsum

3
Добави коментар
sivushka
sivushka

Cruise 2014: Je t’aime encore, Burberry Prorsum

Съвсем не е случайно, че елементи на Burberry Prorsum изключително често влизат в секцията DIY на модните блогове по света. Като например тениските с изображение на бухал и ластичните колани с панделка, показани за сезон есен-зима 2012-2013. Защото марката провокира въображението и изкушава с уникални визии, съчетаващи лесни за постигане, изключително ефектни елементи с луксозни, майсторски изработени облекла и изненадващи градски аксесоари.

 

 

Точно този уникален стил стои в основата на круизната колекция на модната къща за 2014-та и се разгръща примамливо в поредно превъплъщение, посветено на новия сезон. Хрумванията на изключително креативния Кристофър Бейли, който стои зад бранда, включват базови и меки пастелни цветове, приложени върху ефирни материи с перфорации, бродерии и луксозни декорации с кристали, които придават индивидуалност дори на най-класическия силует.

 

 

Изключително стилните перфорации обсебват всеки елемент от гардероба – полите със средна дължина, топовете и дори палтата с широк и скъсен ръкав. Дантелените бананово жълти, млечно ментови и бели поли са комбинирани със семпли базови тениски, плетени жилетки и къси сака, обагрени в слонова кост, нежна лавандула, гълъбово сиво, пастелно жълто и млечно зелено. Обемни кристали под формата на масивни колиета или на пришити към плата декорации носят индивидуалност на семпли тениски, плетени жилетки и дори класически тренчкоти.

 

 

28-05-2013

Автор : Галина Друмева

Снимки : Press; Колажи: CODEMODA.com