Звезди премериха сили на боулинг турнир / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

2
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Част от най-известните личности у нас, разделени в 6 отбора, мериха сили на 8-ия боулинг турнир организиран от „Блясък“ и Beefeater. След ожесточена битка тимът „Приятели на Блясък“  успя да се класира на първо място.

Заедно Румънеца и Енчев, Сани Алекса, Надя и Алекс от Deep Zone вдигнаха купата на победителя. Отборът спечели голямата награда групово пътуване до Лондон през есента и комплименти от Beefeater.

На второ място се класира отборът на дебютантите „Dancing Stars“. В него се изявиха звезди, които участват и в едноименното риалити – Люси Иларионов и приятелката му – певицата Ани Хоанг, танцьорите Светльо и Петя и членът на журито Алфредо Торес. Светльо дори си донесе лични боулинг топки и спечели грамота за най-много направени страйкове.

Третото място зае тимът на „Като две капки вода“. В него се състезаваха Рафи, Гъмов, водещите Зуека и Рачков и Ани Халваджиян.

Освен награди за всички участници, не бяха пропуснати и специалните призове за част от звездите. За най-голям карък например беше обявена Миглена от риалити шоуто „Къртицата“.

Водещи бяха Симо и Боги от БГ радио, а събитието се състоя в Playground, в The Mall. 

Повече за 8-ия междузвезден боулинг турнир, четете в бр. 23 на списание „Блясък“, който ще е на пазара на 4 юни.