Разочарованието на Синтия Никсън от „Сексът и градът“ – Edna.bg

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Синтия Никсън

Снимка:
Getty/Images

Синитя Никсън спечели славата си благодарение на сериала „Сексът и градът“. Тя изпълнява ролята на целеустремена червенокоса адвокатка от Манхатън, която не може лесно да бъде уплашена нито от мъже, нито от работа.

В живота си обаче Синтия е доста различна.

Тя осъзнава, че всъщност е хомосексуална, когато се влюбва в Кристин Маринони. Двете се радват на щастлив съвместен живот и три биологични деца.

Относно сериала и филмите „Сексът и градът“ Никсън споделя пред The New York Times, че е била истински разочарована от това, което внушава начинът на живот на Кари и приятелките ѝ.

„Това ли е, което жените ще мислят за истинската любов? Че тя е просто мъж, който има достатъчно пари, за да ти купи огромен гардероб?“, заявява Синтия.

„Помня като снимахме първия филм в Лондон. Когато Тузаря показа на Кари гардероба, който бе създал за нея, всички в публиката започнаха да ръкопляскат. Почувствах се опустошена. Може би това е силна дума, но наистина бях невероятно обезсърчена.“

Синтия допълва, че според нея целият филм показва много изкривен начин на живот, според който жените трябва да си намират заможни и щедри мъже, които да могат да им купуват огромни апартаменти и гардероби, а самите те да прекарват вечерите си на бляскави партита из града.

„Най-странното беше, че по време на премиерите на двата филма зад мен имаше жени, които издаваха всякакви въздъхващи стонове, а някои от тях и ръкопляскаха.“

„Сексът и градът“ неведнъж е бил обвиняван в това, че пресъздава един нереален за повечето жени начин на живот. Освен това първоначалната идея на филма е била главните героини успешно да съчетават всякакъв вид дрехи – от втора употреба до луксозни марки, за да се покаже, че добрият моден усет не зависи задължително от пари и лейбъли.

С течение на времето обаче това се изменя и дизайнерските дрехи, обувки и аксесоари се налагат.

От друга страна обаче не трябва да се забравя, че сериалът и филмите, направени след него, са художествена измислица и целят да забавляват широката аудитория и да представят един по-добър свят, за който повечето жени мечтаят.

Самата Синтия обаче споделя, че си пазарува от обикновените супермаркети и всеки ден ползва метрото.

„Иначе какво, с лимузина ли да отида на работа?!“, заявява тя.