Момиче на седмицата – Katie-Marie

1
Добави коментар
mitkowin
mitkowin

Момиче на седмицата – Katie-Marie

Готин пич
27/05/2013
За мацките, Момиче на седмицата
11 Views

Katie-Marie е роденa в Мидълсекс (по ирония на съдбата вероятно), където  израства с родителите си и по-големия си брат. В кръвта и е наполовина португалска, и благодарение на нея ако щете вярвайте открихме, че има и boobpedia (освен wikipedia). WTF?

Като тийнейджър тя открива своята страст към танца и драмата, и започва да ги изучава в местния колеж. ББ поне един да беше направил вместо някое и друго пътче…

Като модел г-жа Katie-Marie се проявява за първи път на един от своите рождени дни (вероятно 18-тия поне) тъй като получава подарък фотосесия.
Докато набира моделски опит, тя работи на пълен работен ден в увеселителен парк и вероятно добре е забавлявала мъжете посетители.

Година по-късно, докато работи на терминал 5, летище Хийтроу, Кейти  решила, че е време да поеме още от блясъка на моделите. Помолила своят приятел да и помогне в заснемането на секси фотосесия  и изпратила снимките си в различни списания и вестници.

The Sun първи и подава ръка. Няколко месеца след Page 3 Idol се оказва един от най-харесваните модели.
Мидълсекс мацето завършва на второ място в конкурса Sam Cooke през 2006 г.,но това не и попречи да направи още много вълнуващи фотосесии, част от които ви представяме.

Момиче на седмицата – Katie-Marie 4.00/5 (80.00%) 4 votes

Коментари

Коментари

goli snimki Maxim playboy Playmate sex snimki goli jeni Zoo жени мацки момиче на седмицата мъже секс 2013-05-27

Check Also

Януари си замина и вече е време за първата ни кутия с момичета за 2015. …