50% намаление на двудневен делничен пакет за двама със закуски + винен тур и външен и вътрешен минерален басейн във Винарска…

1
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

реалнo 160 лв.

Oтстъпка:
-50%

80лв.

Купена:&nbsp 51 &nbspпъти

Абонирай се занашите предложения!

Стойност

160 лв.

Отстъпка

50%

Спестяваш

80 лв.

СПОДЕЛИ!

Винарска изба „Старосел” е разположена в подножието на древен тракийски храм. Разкритите в и около храма винарски съдове и пособия за правене на вино категорично доказват, че траките са преработвали грозде и пиели вино в околностите на село Старосел още V-VІ век преди Христа. Наред с безценните исторически паметници това е още едно наследство, с което като българи трябва да се гордеем.
Направените от екипа на д-р Китов археологически разкрития с право нареждат Старосел между най-старите винени тероари в света.

ДВУДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ ЗА ДВАМА: 160лв. – 50% = 80лв.
(Важи за настаняване от неделя до четвъртък вкл.)
ВИП ваучера е за двама и включва:

Две нощувки за двама

Две закуски

Винен тур /За да се докоснем до света на древните траки, оставили ни в дар изкуството да правим и пием вино, каним всички наши гости на тур, който проследява целия технологичен процес и завършва в уникалната зала, която с гордост наричаме – «Новият храм на Бог Дионисий »/

Открит и закрит минерален басейн

Джакузи с минерална вода

Парна баня

Сауна

Фитнес

Wi-Fi интернет достъп 

30 % отстъпка от цените на дегустациите

Условия на офертата

ВИП ваучера трябва да се закупи преди датата на изтичане на офертата.

Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.

Ваучера важи за двама души, настанени в двойна стая в периода неделя – четвъртък.

Деца до 2 годишна възраст се настаняват безплатно.

Ползване на допълнително легло – 20.00 лева на вечер.

При настаняване на семейство с две деца в едно помещение, за второто дете се заплаща 5.00 лева на вечер.

Настаняване в двойна стая с вана и минерална вода – доплащане 20.00 лева за целия период.

Настаняване в двойна стая Лукс – доплащане 35.00 лева за целия период.

Настаняване в двойна стая Лукс с джакузи или апартамент – доплащане 70.00 лева за целия период.

Всички доплащания се извършват на рецепция при настаняване.

Изисква се предварителна резервация на тел. ******.

Валидност на ваучера: от 02 юни до 01 юли 2013г.

Вижте всички Общи Условия.

Плащането на ваучерите се извършва само и единствено в сайта на VIPoferta.bg
В противен случай Vipoferta.bg не носи отговорност за предлаганата услуга.
В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК

Хотелската база на комплекса е бутикова и обзавеждането е предимно с природни материали. Традиционните български ръчно-изтъкани завивки, пердета и пътеки придават уют и топлина, засилени от пламъка на камина в стаите лукс и апартаментите. Уникалните мебели от дърво са със сюрреалистичен акцент и подчертават чувството за хармония между човека и заобикалящия го свят.
С неповторим интериор от дърво и камък е ресторантът на комплекса, с външна и вътрешна камина, лятна тераса, разполага с над 260 места.
Тук не само ще пиете превъзходно вино, но и нашите готвачи ще ви изненадат с традиционни български гозби, с прясно изпечен хляб и домашно приготвени сирена.

Водени от стремежа към концепцията на целогодишен отдих и почивка, имаме удоволствието да Ви представим ВК Старосел вече и като уникална СПА дестинация. Минералните води от извора Красновски минерални бани се използват за пиене и за лечението на бъбречно-урологични, жлъчни, стомашно-чревни, чернодробни заболявания; при къпане се създава възможност за външно въздействие върху заболявания на опорно-двигателния апарат, обмяната на веществата и ендокринната система. Температурата на водата е 35 градуса. Благотворното въздействие на виното и на маслодайната българска роза са другата тайна на нашия център за релакс. Предлага се и голямо разнообразие от масажи.
През свободното си време може да се отдадете още на конна езда, парапланеризъм, риболов, пейнтбол, разходки по следите на траките, културен и исторически туризъм.  ВК „Старосел“ отвори врати през лятото на 2007 г и оттогава не спира да изненадва с нови и нови допълнителни атракции.
Намира се в подножието на Средна Гора, в непосредствена близост до Тракийски култов център, включен в 100-те национални туристически обекта на България. Комплексът е разположен край едноименното село Старосел, община Хисаря, област Пловдив, на 180 км от София.
 

Виж всички оферти от категория: Еко Хотели

Оценка за „Винарска Изба „Старосел““

5.00,
232 Глас(а)

Валидност на ваучера: от 02.06.2013 до 01.07.2013