Родни модни таланти – Ham&Eggs

6
Добави коментар
hipukritus
hipukritus

Името на марката Ham&Eggs идва от традиционната закуска – популярният още от менюто на „Балкантурист“ хемендекс може да се консумира всеки ден и човек пак да се чувства добре. Другата интерпетация на бранда идва от определянето на мъжкото и женското начало – яйцeто е женското, а шунката мъжкото. В случая жената е Кристина Николова, а мъжът – Александър Гергинов, които са ни познати от предишни проекти като Little Black Dress, Urban Jungle, Space Retro, Black Dress & Co. в шоурума на Нели Митева. Засега те нямат собствен магазин, защото „не сме стигнали до този етап“, но вярват, че като се подкрепят един друг, младите дизайнери могат да постигнат повече, отколкото поотделно.

Идеята на дрехите Ham&Eggs е хората да се чувстват комфортно в тях. Марката не е просто случайно хрумване, а е създадена специално за младите хора, които пътуват и са отворени към света. Кристина и Александър предпочитат нещата им да достигнат до повече хора, защото „ние не правим мода, а дизайн на облекла“.

Новата пролетно-лятна колекция на Ham&Eggs носи името „Аз съм Супер“ и е инспирирана от супергероите – непобедими, силни и забележими. Преведено на градски език – хората, които са запазили положителното си чувство към заобикалящата ги среда с идеята „да дадем малко енергия и самочувствие на младите хора в България“. Колекцията се състои от ежедневни, свободни, непретенциозни облекла. Затова използваните материи са меки и удобни, с контрастни и ярки щампи, жълти и сини акценти.

Новата колекция на Ham&Eggs е в магазин chaika

от Капитал Light

 

Повече за тях в Facebook страницата им.