Управление на имоти и професионален домоуправител | Триумф консулт

6
Добави коментар

„ТРИУМФ КОНСУЛТ” ЕООД ви предоставя своя 9-годишен опит в услугите, свързани с недвижими имоти и управление на етажна собственост.

Нашите услуги ще ви помогнат да управлявате и стопанисвате жилищни сгради и апартаменти, офиси, хотели и комплекси от затворен тип.

Ще ви помогнем да продадете или купите недвижим имот, както и да отдадете имоти под наем.

 

 

 

Предлагаме на вашето внимание следните услуги за управление на етажна собственост и услуги за сделки с недвижими имоти:

Професионален домоуправител

Професионален домоуправител, осигурен от ТРИУМФ КОНСУЛТ може да отговаря за извършването на всички дейности, свързани с поддръжка на общи части от етажната собственост, изготвяне на проект на годишния бюджет, свикването на общо събрание на собствениците, вземане на решения за ремонтни и преустройствени дейности, събиране на вноски от съсобствениците и обитателите и др. Освен поддръжка и ремонти нашите домоуправители поемат пълния контрол на всички дейности по почистване, озеленяване, снегопочистване и др.

Поддръжка на общи части

Поддръжка на общи части е услуга, свързана с ежедневно почистване както на общите части в дадената сграда или комплекс, така и на територията около сградата, снегопочистване, саниране, ремонтни дейности при необходимост. Навременната поддръжка на общи части от професионален домоуправител пести средства в дългосрочен план. Освен това поддръжката на общите части включва и абонаментно техническо обслужване.

Управление на етажна собственост

ТРИУМФ КОНСУЛТ може да поеме цялото  управление на етажна собственост на жилищни сгради, хотели и комплекси от затворен тип. Управлението включва определяне и свикване на общо събрание на съсобствениците и обитателите, осигуряване на режим на достъп до дадената сграда или комплекс от затворен тип, осигуряването на портиер или жива охрана, представителство пред всички административни и общински органи.

Управление на комплекси от затворен тип

Предлагаме ви професионално управление на комплекси от затворен тип, като жилищни комплекси, хотели, хижи и др. След анализиране на нуждите на вашия комплекс ще ви предложим проект за цялостното управление на комплекса, набирането на персонал за поддръжката му и професионален домоуправител на етажна собственост.

Управление на административни сгради

Ще ви предложим най-добрия пакет от дейности за управление на административна сграда. Нашите пакети включват поддръжка на обши части, абонаментно почистване, абонаментно техническо обслужване.

Управление на частни имоти

Ако имате имоти, за поддръжката на които нямате време, имоти, които отдавате под наем, или имоти, които в момента не се използват, предлагаме ви цялостен пакет от услуги за поддръжката, охраната и цялостното управление на частни имоти. Предлагаме ви и услугата намиране на наематели за вашите имоти.

Ремонтни дейности

Ремонтните дейности са основна част от всички дейности за поддръжка на общи части. С наш професионален домоуправител навреме ще установите нуждата от ремонти. Той ще организира събирането на необходимите средства и организирането на самите ремонтни дейности, за да се поддържа вашата етажна собственост в добро състояние.

Почистване

Предлагаме ви почистване за поддръжка на общи части. Нашата модерна почистваща техника и препарати ще осигурят редовно и качествено почистване на вашата етажна собственост.

Продажба на имоти

ТРИУМФ КОНСУЛТ има опит в сделките с недвижими имоти ще ви помогне лесно да намерите подходящи имоти, сгради, апартаменти и др. за покупка или да продадете недвижимите си имоти. Нашето звено, което е специализирано в продажба на имоти, както с български, така и с чуждестранни инвеститори, ще бъде вашият ценен помощник.

Имоти под наем

ТРИУМФ КОНСУЛТ предлага услугата търсене и отдаване на имоти под наем. Ако имате имоти, които искате да отдадете под наем, ние ще намерим наематели за тях и ще контролираме използването на вашите имоти, за да се поддържат в добро състояние.

Кредитиране

При нужда от кредитиране за поддръжка на общи части, включваща по-големи ремонти, или за сделка с недвижими имоти, екипът на ТРИУМФ КОНСУЛТ ви предлага съдействие за бързо и лесно кредитиране. С нас ще можете лесно да изберете и изтеглите ипотечни, бизнес или потребителски кредити.

Вашият комфорт е наше задължение!