Чичолина купонясва с лорд Евгени Минчев / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

4
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Суперзвездата Илона Сталер, позната като Чичолина, пристигна в София по покана на лорд Евгени Минчев.

Светският олигарх лично посрещна на летището своята отдавнашна приятелка и с няколко души охрана отпрашиха към резиденция „Анастасия“, където Минчев живее. Чичолина беше облечена като рокерка, с червено яке и блуза с мотиви от американското знаме.

Няколко часа по-късно, в лятната резиденция на лорд Минчев бе дадено малко парти, на което Чичолина се появи повече от бляскава, с традиционното за визията й венче с цветя.

В дома на Минчев присъстваха също лейди Колин Кембъл – биограф на принцеса Даяна и Кралицата Майка, аристократите Лейди Дженифър и виконт Де Донги, семейство Весела и Димитър Барбукови.

Днес, 5 юни, Чичолина и останалите гости на лорд Минчев, ще празнуват с още 275 души в „Мол България.“ Илона Сталер е специален звезден гост на Евгени за неговата 50-годишнина. Италианската звезда с унгарски корени ще бъде облечена в дреха на Bridal fashion. Генерален спонсор на гала вечерята е банка ДСК.

Новини за Евгени Минчев
Интервюта с Евгени Минчев
Кой кой е?