Модните гафове на наградите на Glamour » нeMODNO

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Мероприятието „Жена на годината” на списание Glamour събра на едно място много знаменитости. Повечето от тях заложиха на шикозни аутфити, но някои дами показаха странни модни предпочитания.

Впечатление направи стайлингът на Моли Кингс. Тя беше заложила на полупрозрачен тоалет в червено. Моделът често наричан от модните критици „илюзорна рокля” , напомняше наложената тенденция от Стела Маккартни, но беше далеч от стилното излъчване на дизайнерските творения, които създава британката. Идеята на този тип рокли е да създадат илюзията, че дамите са без бельо, което всъщност си е на мястото.

При Моли обаче бельото липсваше, а роклята разкриваше прекалено много плът около бюста, което прави излъчването й пошло. Намачканата сатенирана материя допълнително създава лошо впечатление.

Стилът на още една дама също ни направи впечатление в негативна посока. Ванеса Браун се беше спряла на странна рокля и шал в цвят шампанско. С тази визия тя много ни напомня на какавида. Съчетанието на този тоалет с чорапи и сандали на платформа допълва комичната картинка.

Редактор: Делица Цонева