Хранителни добавки » Allmax Nutrition » Сила и издръжливост » Азотни бустери » Razor 8 blast

4
Добави коментар
HELPA
HELPA

RAZOR8 BLAST POWDER е силно концентриран  предтренировъчен продукт:

 

98% PURE N, N-диметил-тирамин

POLYMETHOXYLATED ускорители стимулант

PHARMA клас CREATINE: 2500 MG

CREATINOL-О-фосфат: 50 MG

ULTRA-PURE йохимбе: 5 MG

Прочети още :

 

Хранителни добавки

 

 

RAZOR8 BLAST POWDER е мощна формула – силно концентрирана, много мощна и изключително ефективна.
Специално разработения предтренировъчен продукт RAZOR8 BLAST POWDER Ви доставя това, което искате с всяка доза: остър като бръснач фокус, екстремна енергия и безкрайна сила.
Този изключителен продукт на прах е силно концентриран, дава Ви необходимата енергия преди всяка тренировка, като не съдържа никаква захар. Компанията Allmax, Ви предлага една невероятна хранителна добавка, която ще Ви помогне да тренирате по-добре, да се чувствате по-силен. Идеалната комбинация от пет ключови стимуланта  ускорява изгарянето на мазнините, а тежестите Ви се струват много по-леки, отколкото са в действителност.

Освен в загубата на мазнини, ползите от CNS се изразяват в:

• По-малки физически усилия при вдигане на тежестите
• Повече енергия, увеличаване на бдителността и умствения фокус
Ако Вие не сте достатъчно мотивиран по време на тренировката си, то тя няма да е ефективна.
RAZOR8 BLAST POWDER не е продукт за всеки. Той е предназначен за всички, които знаят какво искат да постигнат, поставили са си конкретни цели и са готови да ги преследват докрай. RAZOR8 BLAST POWDER ви дава само това, което искате и нищо друго:
• Екстремно, интензивно умствено и физическо стимулиране
• Прогресивно увеличаване размера на мускулите и силата
• Интензивна вазодилатация за непосредствен мускулен обем, напомпване и кръвоснабдяване

Въздействието е наистина феноменално. Повярвайте, ще забележите ефекта от този невероятен продукт изключително бързо.

• Получавате един ултра концентриран продукт, осигуряващ Ви максимална сила само с една доза (1 / 2 лъжица), без каквито и да е „пълнители”  и без захар!
 

Оран чрез стотици лири от желязо не е лесно и ако теглото се чувстват по-тежък, отколкото трябва, мотивацията идва до задънена спирка. Pre-обучение stims не са ракетна наука, но да се прави комбинация със силата ви трябва, е абсолютно задължително. Освен всички загуба на мазнини ЦНС ползи СТИМУЛИРАНЕ оферти, клавишите са:

Намалено усещане за физическо натоварване
Повишени нива на енергия чрез увеличаване на бдителността и умствено фокусиране
Тези елементи са това, което ви даде вид обучение, което ще получите резултати. Ако плъзнете немотивиран задника в салона, ще бъде по-фокусиран върху най-близкия часовник вместо да голяма, стройна и силна. Вземи си безумен и мотивирани и никога няма да искате да се обучават по друг начин.

RAZOR8 BLAST POWDER не е за всеки. Екстремни потребители, които са готови да се бутам до ръба получите най-силен ефект. RAZOR8 BLAST POWDER ви дава това, което искате и нищо не го направите:

Extreme и интензивно умствено и физическо стимулиране
Поетапното увеличаване на мускулната маса, сила и твърдост
Intense вазодилатация води до незабавна обема на мускулите, помпи и кръвоснабдяване
Въздействието е феноменален. Вие ще забележите, дълбок ефект много, много бързо. RAZOR8 BLAST POWDER е реална сделка.

RAZOR8 BLAST POWDER е наличен в диня, Triple Бери и Lemon Lime и се предлага в 608 грама 80-обслужващи размер.

 

Какво е RAZOR8 BLAST POWDER?
RAZOR8 BLAST POWDER е ултра концентрирана, преди тренировка енергия стимулант, без пълнители и нула захар. Ние представено това, което трябва да се откъснете чрез обучението си и остави останалите навън. Идеалната комбинация от пет основни стимуланти, които ще засили изгарянето на мазнините хормони, и да направи най-тежките тежести се чувстват по-лек от тях е трябвало да. Всички доставени с шокиращо добър вкус, която хвърля ръкавица Това е невероятно ефективност.

2. Как RAZOR8 BLAST POWDER работа?
RAZOR8 BLAST POWDER ви дава това, което искате и нищо не го направите:

Extreme и интензивно умствено и физическо стимулиране от съставки като Hordenine и йохимбин
Поетапното увеличаване на мускулната маса, сила и твърдост от 2500 мг фармацевтично качество, изключително чиста и HPLC-тест 200 монохидрат окото креатин
Intense вазодилатация води до незабавна обема на мускулите, помпи и кръвоснабдяването от малко под 2 грама 4 аналози на аргинин за максимално усвояване и изключителни вазодилатация
Въздействието е феноменален. Вие ще забележите, дълбок ефект много, много бързо. RAZOR8 BLAST POWDER е реална сделка.

3. Това, което прави RAZOR8 BLAST POWDER различно?
Знаехме, че конкуренцията на ниво спортисти ще знаят разликата. И както всички знаете, ние вярваме в прозрачна протокол етикетиране, така че можете да видите подробности за себе си. Докато индустрията е изместен към концентрирани предтренировъчни добавки, те са жертвали потентност и да го покрие, той етикетирани с една патентована смес. Ние сме доставени наистина абсурдно действие при една лъжичка 7.6 грама сервиране с вкус, който противоречи силата си.

Hordenine се извлича от същия кактус като мескалин – да, че един! Ние взехме ефекта на RAZOR8 BLAST POWDER много сериозно – добавянето на Hordenine при 22 мг на порция е просто страхотно! И не, това не е само там за забавление. Ние знаем това, което знаем, че ако започваш да го убие в залата, трябва кола, енергия и фокус. Ако сте пристрастени към фитнеса такива, каквито сме и да живеете за вида на резултатите, които локви пот изгражда, RAZOR8 BLAST POWDER е силата си обучение, трябва да имате.

Теория за Големия взрив. Да, Йохимбе е там. Освен с известния изгаряне на мазнини действие, йохимбин е феноменален агент фокус. Това е така, защото тя действа по конкретни неврорецепторни в мозъка, които се насочи. Можете да получите по-интензивно и целенасочено обучение опит. Нещо повече, йохимбин е дълбоко и добре документиран вазодилатация ефект, смесване на помпата предизвика ефекти на RAZOR8 BLAST POWDER.

Ние също са включени 2 вида на кофеин и polymethoxylated bioflavones че както задълбочаване и разширяване на дейността стимулант. Това е наистина уникална и определя RAZOR8 BLAST POWDER отделно от останалите на пазара по драматичен начин.

4. Какви проведени тестове на RAZOR8 BLAST POWDER?
Всяка съставка в RAZOR8 BLAST POWDER е тествана и проверена в много висока степен на стандартизиран потентността. Ние вярваме в вярна и пълна етикета разкриване. Ние публикуваме нашите съставка суми и стандартизационни правото на всеки етикет. Никога не трябва да се разреши за нищо по-малко. В допълнение към утвърждаване на силата на всяка съставка, ние карантина и изпитване всяка партида изделия, произведени с пълен набор от тестове. RAZOR8 BLAST POWDER не се освобождава от карантина, докато всички са преминали изпитването. Без изключения.

За последното десетилетие, креатин монохидрат е била проведена като златен стандарт чрез изследвания опити след изследвания опити, но не всички креатин създадени равни. RAZOR8 BLAST креатин на прах е 100% фармацевтично качество креатин-монохидрат (CrH2O), който е кондензиран в напълно взаимодейства състояние – това означава, че е напълно стабилен.

RAZOR8 креатин BLAST прах са били тествани, за да бъде 100% стабилен до висока температура и високо киселинни среди, като този на стомаха. Не само, че нашата креатин е създаден във фармацевтичен съоръжение, той също е тестван с течна хроматография HP да бъде изключително чиста креатин с под откриваеми нива на нежелани странични продукти.

Ние настояваме за най-високо ниво на чистота и степен на микрораздробени материал за креатин ние selected.RAZOR8 BLAST POWDER креатин размер на частиците е толкова фина, че е 0,075 на 1 мм по размер, или 75 микрометра – че е по-малко, че ширината на средната човешки косъм! Това е важно за mixability, суспензия в разтвор и абсорбция.

Допълнителен прием на аргинин отдавна се вдигна и в медицинския стандарт за ендотелни медиирани увеличаване на вазодилатация. Аргининът е ендогенен прекурсор на производството на азотен окис, креатин и е доказано, за увеличаване на зарастване на рани, регулация на хормона на растежа и имунната функция.

Изследванията, които влязоха в тази формулировка е толкова революционна, че той е защитен с патент, подадено заявление.

5. Какво мога да стека с RAZOR8 BLAST POWDER?
RAZOR8 BLAST POWDER могат да бъдат подредени с VITASTACK (1 пакет с първото си хранене за деня), Krush транспорт (1 порция веднага след обучение), ISOFLEX или HEXAPRO (1 до 2 порции 30 минути след обучение), и TESTOFX транспорт (1 порция при събуждане).

6. Колко време ще отнеме преди да забележите някакви резултати?
Въздействието е феноменален. Вие ще забележите, дълбок ефект много, много бързо. RAZOR8 BLAST POWDER е реална сделка.

7. Мога ли да използвам RAZOR8 BLAST POWDER ако аз не се състезавам?
RAZOR8 BLAST POWDER не е за всеки. Екстремни потребители, които са готови да се бутам до ръба получите най-силен ефект. RAZOR8 BLAST POWDER е изключително за употреба преди тренировка и доставя това, което искате всеки път: остър като бръснач фокус, изключителна енергия с нелепо кръвоснабдяване и глупав сила. RAZOR8 BLAST POWDER превръща вашия обучение в събитие:

Extreme и интензивно умствено и физическо стимулиране
Поетапното увеличаване на мускулната маса, сила и твърдост
Intense вазодилатация води до незабавна обема на мускулите, Помпи и васкуларизация
8. Как да се RAZOR8 BLAST POWDER?
Вземете 1 лъжичка преди интензивна тренировка. Потребителите, които са чувствителни към представяне стимуланти, трябва да започнат употребата с ½ лъжичка. Никога не превишавайте 1 лъжичка един път и 2 лъжички за всеки 24-часов период. Идеални за използване преди интензивна физическа дейност.

9. Мога ли да приемам други лекарства, докато приемате RAZOR8 BLAST POWDER?
Ако в момента сте под лекарско наблюдение или приемате някакви лекарства, винаги трябва да се консултирайте с Вашия медицински специалист, преди започване на каквато и добавка. Моля, носете копие на етикета RAZOR8 с лекаря си.

10. Мога ли да взема RAZOR8 BLAST POWDER дали съм алергичен към соя?
RAZOR8 BLAST POWDER е соево-свободен, но се произвежда в съоръжение, което обработва соя.

11. Мога ли да взема RAZOR8 BLAST POWDER ако съм веган?
Да, RAZOR8 BLAST POWDER е подходящ за вегани.

12. Мога ли да взема RAZOR8 BLAST POWDER ако съм непоносимост към лактоза?
Да, RAZOR8 BLAST POWDER е подходящ за тези, които са с непоносимост към лактозата.

13. Изразява RAZOR8 BLAST POWDER счита Kosher?
Не, това не се счита за Kosher.