Хранителни добавки » Allmax Nutrition » Качване на мускулна маса » Азотни бустери » MusclePrime 1000gr

5
Добави коментар
HELPA
HELPA

New Formula MUSCLEPRIME е уникален сред предтренировъчните продукти.Ние взехме MUSCLEPRIME и започнахме всичко отначало, създавайки съвсем нов елитен предтренировъчен продукт с по-голям акцент върху растежа на мускулите и енергията, без употреба на стимуланти и без креатин. Това е така, MUSCLEPRINE съдържа ZERO креатин.

BCAA FACTOR 45:30:25 междуосие (4,0 G)

Lys-Arg-пиро GH фактор (2.4 г)

Цитрулин NO FACTOR (1,0 G)

CarnoSyn ® бета-аланин (0.6 г)

 

Прочети още :

 

Хранителни добавки

Наречен mTor-p70 s6k , учени, работещи с анализите на човешкия ген чип открил, че тя е факторът, който казва мускулните клетки да се строи. mTor-p70 s6k по себе си е огромно откритие, но това, което е още по-вълнуващо е, че учените открили, че ВСАА в съотношение 45:30:25 стимулира тази специфична техника за изграждане на мускулите!

MUSCLEPRIME не прилича на никоя друга преди тренировка на пазара! 4 грама (4000 мг) на BCAAs е във всяка порция с научноизследователска подкрепени 45:30:25 съотношение. BCAAs са показали, че за увеличаване на синтеза на мускулен протеин, действа като източник на енергия за мускулите и да се предотврати разграждането на мускулна. По отношение на преди тренировка добавки 4000 мг ВСАА ще стимулира след обучение протеин синтеза и разграждането граница мускулите (катаболизъм).

MUSCLEPRIME СЕ ОТЛИЧАВА ОТ ВСЕКИ ДРУГ ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА НА ПАЗАРА.

 

MUSCLEPRIME носи фокус и енергия за вашата тренировка и активира директно изгаряне на мазнини процеси. Нашата изключителна SYN-октомври ™ комбинация от кофеин, синефрин и октопамин (подкрепено от научната литература) доставя ефективен фокус на власт на тренировка, без да излагат Вашите надбъбречни жлези в прекалено силно.

 

CarnoSyn ® Beat-аланин в MUSCLEPRIME насърчава по-големи концентрации на мускулна Carnosine води до нарастване на сила, мощ и мускулна маса.

 

Бета-аланин се съобщава за увеличаване на анаеробни издръжливост, аеробната издръжливост и забавя появата на умора като ви позволява да тренират с по-голяма интензивност и продължителност.

MUSCLEPRIME Е ИСТИНСКА, КОГАТО КАЗВАМЕ, ПОКОСЯВАМ ГРАНИЦИТЕ СИ, НИЕ ГО ПРЕДВИД!

 

1 грама (1000 мг) чист Citrulline Malate правомощия помпа, сякаш никога не са имали. Цитрулин малат е ключов фактор за повишаване на нивата на кръвната аргинин в тялото и е важен фактор в производството на азотен оксид. Citrulline Malate е доказана в изследвания за облекчаване на умора и повишаване на притока на кръв.

 

А точно включване на 1,2 грама лизин и 1,2 грама аргинин пироглутамат / HCI / AKG 02:01 на порция-точно на изследвания, които показват увеличение от 701 процент в естествен хормон на растежа след интензивни упражнения в сравнение с плацебо. Покачването на серумния хормон на растежа са свързани до увеличаване на мускулната маса и намаляване на мазнините в тялото.

MUSCLEPRIME е идеално преди тренировка добавка за подобряване на резултатите от всяка тренировка. Той осигурява увеличи тренировка интензивност и енергия, увеличаване на размера на мускулите и засилено изгаряне на мазнините – в съчетание с мощни ефекти на интензивно обучение кръвен обем, MUSCLEPRIME е наистина в лигата на себе си.

MUSCLEPRIME е наличен в Wild грозде, малина и White Fruit Berry Punch.
 

Въпреки предимствата на креатина, има някои хора Които биха искали азотен бустер без него, защото те могат да почувстват, че креатинът ги кара да се подуват, или други познати странични ефекти.Затова тази формула е без креатин.