Как да се гримираме правилно?

1
Добави коментар
beavisbg
beavisbg

Как да се гримираме правилно?В гримирането основна роля имат коректора, пудрата, молива, спиралата, ружa, червилото и разбира се молива за устни.

Коректорът нанасяйте откъм най-вътрешната част на очите, а след това го разнесете равномерно с показалеца, като го смесите с околната кожа. Накрая покрийте останалите дефекти на кожата.

Фон дьо тенът нанесете равномерно върху цялото лице. Постарайте се да постигнете възможно най-естествен вид.

Пудрата се нанася свободно с четка, за да фиксирате грима. За веждите е много важно първо да премахнете излишните косъмчета с пинцета, ако е необходимо.

Подчертайте веждите като нанесете молив за вежди върху тях и ги пригладете нагоре и навън с помощта на четчица за вежди, като внимавате за запазването на естествения им вид. Вместо молив за вежди можете да използвате сенки за очи, като ги нанасяте с малка четка за грим и след това приглаждате. По този начин се получава по-естествен вид.

Последните модни тенденции залагат на естествения вид и природната красота на жените, като количеството грим е сведено до минимум.

За вечерен грим се използва фин вариант на “опушени” цветове – на горния клепач се нанася сиво с виолетов оттенък и много малко черен туш.

Веждите също трябва да изглеждат естествено, тъй като целта е в целия ви вид да цари природна красота. Нанесете сенки с естествен цвят върху клепачите. След това нанесете по-тъмни сенки по гънките над клепача и нагоре.

Преди слагането на червилото е добре да изберете цвят малко по-тъмен от естествения. Очертайте устните с подобен цвят молив. Размесете молива с червилото с помощта на четчица за устни, за да създадете естествен вид. Накрая поставете малко гланц, за да изглеждат устните сочни и привлекателни.

Източник: Жената.нет_______________________________________________________________
&nbsp