Силвия Петкова: Калин е страхотен партньор / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес-…

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Бившата половинка на Калин Врачански – Силвия Петкова, потвърди в телевизионно интервю, че скандалите в медиите са се отразили негативно на сегашните им отношения, но въпреки това той е страхотен партньор и човек.

„С Калин бих работила, независимо от нашите лични отношения! Той е страхотен партньор, човек и актьор! Целият този ужас с медийните спекулации около нас двамата донякъде се отрази на отношенията ни, между другото, но помежду си нямаме проблеми. Ние сме си изживели нещо, то си е останало в миналото и това по никакъв начин не пречи на комуникацията ни един с друг. Аз не мисля, че едно минало може да попречи на едно бъдеще и вярвам в това“, категорична е актрисата.

„Трудна е любовта, да ти кажа. Аз може би защото съм много пламенна, не мога да запазя в себе си някакви неща, а аз имам нужда да ги кажа, макар и по-емоционално, и да знам, че те са казани и изказани и не са затаени някъде… Истинската любов не се нуждае от компромиси, тогава просто хората са едно и много ми се ще, и си мечтая и се моля да не ми се налага да правя компромиси в любовта, още повече със себе си. Иска ми се, когато някой ме обича, да не се опитва да ме промени!“, обясни още Силвия Петкова.

Новини за Калин Врачански
Интервюта с Калин Врачански