Татяна Дончева – шеф ДАНС

3
Добави коментар

/Поглед.инфо/ Такава група бе сформирана във Фейсбук. След като днес по bTV Татяна Дончева намачка правителството на Орешарски и коментира, че за съжаление Орешарски има проблем с характера и се държи като пластелин в ръцете на ДПС и БСП, феновете и във Фейсбук категорично предлагат тя да оглави ДАНС. „Цветлиновци, писанчевци…”, така определи Дончева печално известните от „Драшковия кръг” Цветлин Йовчев и Владимир Писанчев.

Тя определи Станишев като подвластен на Моника Йосифова, който гледа като налуден и малоумен и говори като Кашпировски от екрана на телевизията и предложи движение „Окупирай „Позитано”, защото Станишев никога няма сам да си подаде оставката като председател на партията.

Татяна Дончева ще приветства връщнето на Георги Първанов, но не като лидер на БСП. В ръководството на БСП има фигури, които са свързани със СИК и Бойко Борисов, категорична бе Дончева.

Тя каза още, че Румен Петков също имал сантимент към партията и това не бивало да се пренебрегва.

“Не можеш да предложиш Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Не може да го представяш като някакъв Мел Гибсън в „Смело сърце”, атакува Станишев Татяна Дончева.

По-мъжкото поведение от това на сегашните шефове на МВР и ДАНС на Татяна Дончева определено я определя като сериозна фигура, която може да оглави една от тези институции.

Защото такива като „Чичовото”, „СМС-терориста”, „П…. Маринкин” са всичко друго, но не и мъже. Нищо, че абсурдно на всякаква логика оглавяват в момента МВР и ДАНС.

Източник: Афера

Стани приятел на Поглед.инфо във facebook и препоръчай на своите приятели