Детски карнавални костюми : Костюм на Елха

1
Добави коментар

Костюмът на Елха е съставен от две части рокля и шапка. Роклята е от сатен в зелен цвят от 100% ПЕ. Украсен е с гирлянди в бял цвят и различни украшения подходящи за Коледна елха. Украсите са монтирани здраво за гирляндите, за по-голяма сигурност при експлоатацията на костюма. Когато се пере е необходимо да се демонтират. В долния край на роклята е монтиран обръч, за по-голям обем на роклята, ръкава е с набор в горния край и ластик в долния, за по-голямо удобство. Шапката е с конусовидна форма от зелен сатен, украсена с гирлянди, наподобяваща върха на елхата.

Продуктът може да се изработи и произведе според желанието на всеки клиент – цена, материали и цветове.

За цени на едро и оферти – изберете размери, количество, след това в количка кликнете (Добави/Промени данни за фактура) и кликнете отметката (Желая оферта за продуктите).

Гаранции и начини на експоатация: Когато се пере е необходимо да се демонтират украсите.ИнформацияМаже да се използва автоматично пране в пералня. ИнформацияТемпературата на пране не трябва да е по-висока от 40 градуса.ИнформацияНе използвайте белина.ИнформацияГладете при температура 150 градуса.ПрепоръчителноСамо професионално химическо чистене.   Не важи, ако продуктът се изработи от други материали.