Изворът на красотата – модерната козметика за кожа!

1
Добави коментар
nadin9061
nadin9061

Изворът на красотата – модерната козметика за кожа!

През последния сезон на мода са основите за лице с допълнително усещане за влага.

Хидратацията е нужда номер едно за жените по цял свят и една от най-широко разпространените форми на грижа за кожата. За сила и здраве на всеки тип кожа се препоръчват капсули с екоориентирано производство и с балансирана формула за трайно равновесие в организма. Изложена на всекидневните външни агресии като промяна в климата, лошо балансирани диети, хормонални промени или емоционален стрес, кожата реагира на всяко дразнение и влиза в едно ново, но силно разпространено сред динамичните дами състояние – нестабилна! Сред признаците са от повяхналост на тена през малки несъвършенства, увеличено производство на себум, до необяснима поява на акне в неактивна за това възраст.

За нестабилната кожа през най-топлите месеци от годината си купете дермо-стабилизиращ хидратант с почистваща емулсия. Лосионът и околоочният крем е добре да съдържат две основни мастни киселини – алфалинолеинова и линолеинова, наречени още „фитоомеги”.  Те предотвратяват некомфортните симптоми и предпазват кожата от свръхреагиране на външните фактори. Извличат се от сърнцевината на зародиши и семена и играят роля на мощни натурални дерморегулатори със свойство да определят и поддържат защитните функции на кожата, да подкрепят клетъчната мембрана и да я направят по-стабилна и неподатлива на външна агресия.

Липсата на основни хранителни елементи в кожата предизвиква нейния сив, уморен и състарен вид. Ако ползвате крем с антиоксидантни качества на витамини А, С, Е и хиалуронова киселина, ще имате козметичен крем с решение за тонус и младост на лицето.