Най-стилните кралски особи

1
Добави коментар
Profit.bg
Profit.bg

Най-стилните кралски особи

21 юни 2013 | 15:22

4284

Датската принцеса Мери се пребори с херцогинята на Кембридж Катрин за титлата „Най-стилна кралска особа“, пише в. „Дейли експрес“, позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания от сайта MyVouchercodes сред 2318 жени.

Тоалетите, носени от съпругата на принц Уилям, се разграбватза часове, но когато става въпрос за елегантност и стил, сънародничките й явно смятат, че 31-годишната Катрин отстъпва на 10 години по-възрастна датска принцеса Мери.

Красивата брюнетка от Дания оглавява класацията с 68% от гласовете на участничките. Обичана не само във Великобритания, но и по цял свят от жени, ревностно подражаващи на стила й, херцогинята на Кембридж Катрин е класирана на второ място с 67% от подадените гласове. Трета е кралицата на Йордания Рания с 61% от гласовете.

Данните от проучването разкриват, че 62% от британките са склонни да изпробват нови модни решения, вдъхновени от фотографиите на любимите им кралски особи. Участничките в анкетата продължават да смятат принцеса Даяна за най-стилната кралска особа в историята.

Целта на авторите на проучването е била да установят кои фактори влияят върху модните избори и покупки на дамите. Вниманието на участничките е било насочено към известните жени и в частност към тези от кралски фамилиите по света, пише БТА.

Запитани дали следят и се вдъхновяват от модните тенденции, налагани от кралските особи, 67% от участничките са отговорили утвърдително. Скромните 11% са споделили, че само понякога черпят модно вдъхновение от дамите от кралски фамилии.

Класацията на десетте най-стилни кралски особи включва:

1. Датската принцеса Мери (68% от гласовете)
2. Херцогинята на Кембридж Катрин (67%)
3. Кралицата на Йордания Рания (61%)
4. Принцесата на Астурия Летисия (59%)
5. Шведската принцеса Мадалена (56%)
6. Принцесата на Монако Чарлийн (52%)
7. Престолонаследничката на Швеция принцеса Виктория (47%)
8. Зара Филипс (45%)
9. Съпругата на холандския крал Максима (38%)
10. Принцесата на Норвегия Мете-Марит (33%).

Етикети:

кейт мидълтън,
мери,
рания,
летисия,
мадалена,
чарлийн,
виктория,
зара филипс,
максима,
мете-марит

1 харесват тази статия

2 не харесват