Куркумин капсули – 365 капсули за 1 година

1
294
Добави коментар
forlifebg
forlifebg

Описание

Куркумин капсули има многобройни ползи за организма. Медийното отразяване и потенциалните ползи за здравето, цитирани от професионалисти в областта, са превърнали куркуминът в една от най-популярните добавки в момента. Положителните здравословни ефекти на куркумата произлизат от основната активна молекула – куркумин. Развитието на науката и способността да се изолира куркумин от растението, позволява да се осигури достатъчно количество в самостоятелна добавка.

Куркумин капсули е натурален продукт извлечен от растението куркума. Той спомага: отслабванетопри артрит, силно облекчава болката, отока и сковаността. При редовен прием може да облекчи симптомите наполовина и повечепротиводейства на всякакви възпаления в тялото – силно противовъзпалителен ефектоблекчава болката при проведени интервенции, изгаряния, травми, компресия на нерви и др.може слабо да увеличи инсулиновата чувствителност, при хора, страдащи от диабетспомага кръвоснабдяванетоподдържа мозъчните функции

Куркумин капсули предпазва мозъчните клетки и забавя много от процесите, водещи до загубата на неврони. Това спомага за поддържане на оптимални нива на работа на мозъка спрямо възрастта и здравословното състояние на човека който го приема.

Във всяка бутилка Nu U Nutrition има 365 бр., за да Ви осигурим пълен 12-месечен запас от най-висококачествения прах от куркума, който можете да намерите. Направен от корен Curcuma Longa, Куркумин капсули е пулверизиран и изсушен във фин прах, от който сме съхранили по 500 мг във всяка лесна за преглъщане капсула.

С добавки Nu U Nutrition може да бъдете спокойни за качеството на продуктите, благодарение на нашето производство само в Обединеното кралство.

Куркумин капсули: Съдържание

Куркума на прах, пълнител (микрокристална целулоза), капсулна обвивка (желатин [говежди]), анти-слепващ агент (магнезиев стеарат).

Всяка капсула съдържа 500 mg прах от куркума . Този прах съдържа 2,5% куркумин или 12,5 mg куркумин на капсула.Произхода на куркумата е от Индия. Препоръчителна употреба:

По 1 таблетка дневно с храна и вода.

Още за полезните свойства на куркумата прочетете в: