Как да ѝ създадете романтика

2
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

Няма да ви обясняваме колко е забързано ежедневието ни. Това всички го знаем. Другото, което всички знаем, е, че романтичните мъже са на изчезване. Не знаем къде отиват, но все по-рядко виждаме такива. Затова сега ще ви изброим няколко начина да бъдете романтични и да спечелите сърцата на дамите, които се впечатляват от такива неща.

Изненадайте я в банята

Не е това, което си мислите. Следващия път, когато приятелката ви си взима душ, вземете хавлията или кърпата ѝ и я пуснете в сушилнята за 5 минути. Когато половинката ви приключи с къпането, подайте ѝ затоплената хавлия и се наслаждавайте на приятната изненада, която ще се изпише по лицето ѝ. В следващите няколко дни тя ще се сеща за този ваш жест и ще се усмихва.

Трябва да миришете много добре

Според множество проучвания женското обоняние е много по-силно от мъжкото. Възползвайте се от това. Поддържайте перфектна лична хигиена, използвайте парфюм, дезодорант, афтършейв.

Подарете ѝ музика

За този жест ще ви е нужно малко време, но си струва. Ако познавате добре жената до себе си, задачата ви е лесна – запишете ѝ диск с любимите ѝ парчета и ѝ го подарете с повод или без повод. Можете да поднесете подаръка си на вечеря, приготвена от вас. Така ще създадете цялостна романтична атмосфера, която ще „нашепва“ на приятелката ви, че е много специална за вас.

Скрийте малки подаръчета из апартамента

Всеки път, когато любимата ви открива случайно оставени от вас неща, тя ще се чувства страхотно, а вие ще печелите бонус точки. Под подаръци имаме предвид дребни неща, които знаете, че тя харесва и които сама често си купува.

Класиката ягоди и шоколад

Да, клише е, но точно заради това работи. Елементарно е да се разтопи шоколад, още по-лесно е да се купят ягоди.

Палете свещи

Нищо не казва на половинката ви, че сте романтичен тип, по-ясно от свещите. Те имат свойството да успокояват хората, така че палете смело.

Купувайте цветя

Жените обожават да получават цветя без повод. Разбира се, когато има повод – също.

Източник: AskMen