Globalization :: Симеон ІІ: Кой съм аз да давам оценки? Не си правя илюзии, за да се разочаровам. Аз съм ужасен реалист.

Globalization :: Симеон ІІ: Кой съм аз да давам оценки? Не си правя илюзии, за да се разочаровам. Аз съм ужасен реалист.

18.05.2009

- Г-н Сакскобургготски, семейството ви преживя една голяма лична трагедия. Как ви промени тя? - Прекалено ми е напрегнато да свърша работата, да наваксам, за да спра и да се замисля. Може би и не искам да мисля за това. Каква равносметка да си правя... Особено в моя случай съм твърде безпомощен, защото, ако стоя при сина си по 24 часа на ден, не помагам. Не съм лекар, това са все неща, които са за специалисти. Много е тежко... А и динамиката... Защото, ако човек има една тема - например да си архитект или лекар, добре, но в моя случай - отвсякъде всичко. И вече е много трудно на тази възраст.   - Вие как се чувствате? Идва ли ви малко повече? - Да, много. Непрекъснато от препятствие на препятствие... това изтощава.

- Явно и у хората около вас остава впечатление за натрупана умора и затова говорят, че ще се оттеглите от НДСВ. - Отдавна казах, че ще протестирам пред някои международни институции, че ме експлоатират след силната възраст.

- След...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност