Ники отслабна с 24 килограма за 6 месеца | Отслабване

2
Добави коментар

Ники отслабна 24 кг с „Диетин“

Здравейте, казвам се Николай Арнаудов, от Благоевград. Навярно няма да се впечатлите от разказа за моя живот, но фактът, че отслабнах с цели 24 килограма ме кара да се чувствам горд и да благодаря на „Диетин”, защото ми даде тази възможност.

След казармата заминах за Западна Европа. Няколко месеца живях в Германия, но не можах да си намеря хубава работа. Един приятел ми се обади и оттам тръгнах за Испания, където по онова време беше рай за естранхеросите. Работих нелегално на строеж, после си извадих документи и се устроих добре. Намерих си добре платено място като помощник в кухнята на голям ресторант край морето и животът потръгна добре.

Всичко ми беше както трябва – ожених се за испанка, взехме си къща и две коли, в този момент не съм и предполагал, че някога ще ми се наложи да мисля за отслабване. Покрай работата в ресторанта обаче започнах да похапвам повече отколкото трябва и само след две години се надух като плажна топка. Отначало се чувствах доволен, страдайки от типичните за България предразсъдъци, че пълнотата е признак на богат живот и охолство. Не се притеснявах от нищо и така беше до момента, в който направих инфаркт.

Николай Арнаудов от Благоевград

Испанските лекари ми обясниха, че затлъстяването, голямата жега и цигарите са сред основните фактори, които затормозяват сърцето. Предписаха ми диета за отслабване, препоръчаха да се откажа и от пушенето, да стоя на хладно. Страхувах се най – много заради цигарите, но навярно заради страха от смъртта ги отказах сравнително лесно.

С диетата за отслабване обаче нещата не потръгнаха добре. Мислех си, че ям каквото трябва и както трябва, но все не се получаваше. Един ден говорих с брат ми по Скайпа и той ми препоръча доказаният продукт за отслабване „Диетин Комплект”. За мен е доста евтин и му поръчах да ми вземе три опаковки, преди да ми дойде на гости през лятото.

Когато започнах да пия сиропа „Диетин” и да се мажа с гела за отсллабване с изненада открих, че действително има ефект. Обадих се на производителите и те ми обясниха, че „Диетин” е съставен на 100% от натурални вещества, които имат естествена способност да изгарят мазнините! До този момент дори и не бях предполагал, че в природата съществуват храни, които могат да направят това.

„Диетин Комплект” ми даде началният тласък за отслабване. Амбицирах се и заедно с него постигнахме завидни резултати. Чувствам се по – добре от когато и да било, вече не пуша, рядко пия и всеки ден плувам в морето. Пожелавам на всеки да има моя късмет и да се възползва от най – добрия продукт за отслабване „Диетин Комплект”.

загрузка…