Днес+ :: Майката на Лора – Нели Петрова ще се грижи за безопасността на децата ни, вече и като депутат

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Майката на Лора – Нели Петрова ще се грижи за безопасността на децата ни, вече и като депутат

19.07.2013 16.53

Нели Петрова – майката на загиналата на пешеходна пътека – Лора, става депутат в Народно събрание. Тежката участ на жената, която изгуби по-голямото си дете не я направи по – слаба, напротив, с всичките си сили тя ще продължава да лобира за промяна на Закона за движение по пътищата, който според хората, изгубили близките си в пътни произшествия, съдържа доста слаби текстове.

Полагайки клетва, като народен представител Нели Петрова ще отстоява искания за нормален живот, спокойствие и бъдеще за децата ни, които съвпадат с тези на всички родители. Тя влиза в парламента на мястото на Иван Портних, който беше избран за кмет на Варна.

Нели Петрова, чието семейство бе почернено след като мотоциклетистът Деян Станчев уби дъщеря им на пешеходната пътека на бул. „Осми приморски полк“ заяви, че заедно с останалите депутати от ГЕРБ ще продължи да работи по идеята за промяна на закона така, че превишената скорост и прегазването на човек на пешеходна пътека да се смятат за утежняващи вината доказателства.

Деян Станчев бе оправдан по обвинението, че е шофирал с превишена скорост и това не е нормално, заяви Нели Петрова.

Днес+