All Inclusive почивка в Слънчев Бряг, хотел Sunny Beauty за АВГУСТ И СЕПТЕМВРИ! Дете до 13 години безплатно!

2
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Насладете се на лятото и прекрасният Слънчев Бряг! забавлявайте се и отсанете, колкото желаете в Модерния Хотел Sunny Beauty.

Хотел „Съни Бюти“ се намира в западната част на курортен комплекс Слънчев бряг. Той е разположен на 200 м. от плажната ивица. Състои се от 5 етажа, петият от които е терасовиден със стъклени асансьори. Има 31 четири звездни апартамента, които заемат площ от 2700 кв.м. Те включват 27 апартамента с една спалня и 4 апартамента с две спални. Оборудван е с климатична и електронна система, съответстващи на най-новите технологични тенденции. Хотелът е приспособен и за хора с двигателни затруднения. Разполага с денонощна охрана.

В хотела има ресторант, вътрешен и външен бар, интернет кафе, джакузи, масаж, сауна, фитнес, басейн пригоден и за деца и детски кът. В района на хотела има зеленина и красива природа.

Ваучерът включва: 

Една нощувка за един човек на база All Inclusive. Минимален брой хора за настаняване – двама възрастни;Дете до 2г. (ненавършени) се настанява безплатно;Първо дете от 2г. до 13г. (ненанвършени) се настанява безплатно на база All Inclusive;Второ дете от 2г. до 13г. (ненанвършени) доплащане на рецепция 50% от стойността на пакета за възрастен;Възрастен настанен на допълнително легло ползва 30% отстъпка от цената на ваучера.Доплащането става на място в хотела принастаняване;Безплатно ползване на чадър, шезлонг, интернет и паркинг;Доплащане за бебешка кошарка – 5 лв. на ден на рецепция; Може да удължите престоя си като закупите повече от един ваучер. Наслаждавайте се на пълноценна почивка с пълен All Inclusive!

Условия

Валидност на ваучера: от 15.08.2013г до 30.09.2013г.

Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;

Ваучерът включва:

All Inclusiv почивка в Слънчев Бряг, хотел Sunny Beauty за АВГУСТ И СЕПТЕМВРИ! Дете до 13 години безплатно!

Изберете желания пакет:

Пакет 1: Пълен All Inclusive на ден до 25.08. – 69 лв на човек

Пакет 2: Пълен All Inclusive на ден от 25.08. до 30.09. – 47 лв на човек.Безплатно за дете до 13 години

Заплаща се капаро в сайта www.Kolektivni.bg, останалата част от сумата се доплаща на място в хотела при пристигане.

Необходима е предварителна резервaция на тел: 0896 716 086  всеки ден от 09:00 до 18:00ч.или на e-mail: [email protected] за да проверите възможните свободни дати.

За да използвате услугата, задължително представете вашия разпечатан ваучер в хотела;

Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Всички условия за ползване на www.Kolektivni.bg  

След изтичане на офертата имате възможност до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.