Дом с полъх на море и миди » eMODNO у дома

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Често декорираме жилището или градината си според сезона. Природата е на наше разположение, когато искаме да сътворим красота, която да ни заобикаля. Необходимо е само вдъхновение и малко време, за да създадем поредното интериорно чудо у дома.

Лято е, а морската тематика ни вълнува най-силно. Затова днес решихме да ви предложим няколко идеи за декорация с миди. Може да акцентирате с интересни детайли в стаите, на терасата или в кът от дворното пространство. Ако живеете по Черноморието,  е необходимо само да отидете край брега и да съберете красиви по форма и цвят миди, с които да украсите желани от вас предмети.

На тези от вас, които им предстои отпуска, също поставяме за „домашно” да се снабдят с дарове от природата, за да пренесат морето в жилището си и след лятната ваканция.

Разбира се, подходящи декоративни елементи като миди и раковини може да откриете и в специализирани магазини, където продават всякакви предмети и елементи за интериора. Най-хубавото е, че те са достъпни като цена, а резултатите са ефектни.

С мидите може да аранжирате различни стъклени съдове, като добавите цветя, свещи или нещо друго по ваш избор. Подходящи са както за банята, така и за другите стаи, като кухня или дневна, където стоят много атрактивно на масата.

Ако решите да предадете нов облик на някоя лампа, огледало или друг интериорен обект, ви е необходим силиконов пистолет, с който да залепите мидите. Може да използвате и различни канапени въжета, камъчета или други мотиви.

Проявете своя артистичен креативен дух и внесете живот у дома…

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Интериор вдъхновен от морето