Шарън Стоун не се предава – Edna.bg

0
Добави коментар
yApple

Шарън Стоун по време на тазгодишния кинофестивал в Кан, който се проведе през май

Снимка:
Getty/Guliver

Една от най-сексапилните дами на Холивуд актрисата Шарън Стоун споделя, че с годините се е научила да харесва своите несъвършенства и не се опитва да заличи белезите на остаряването.

55-годишната американска знаменитост разкрива, че преди време е обмисляла да се подложи на лифтинг процедура, но след това размислила и решила, че няма нужда от подобна интервенция.

Шарън Стоун пристига на церемонията по раздаването на наградите „Оскар“ през 2011 г. До този момент тя има само една номинация за най-престижния приз в киното за филма „Казино“ (1996 г.), но никога не е печелила отличието

В интервю за щатското списание „New You“ тя коментира: „Не можете да си представите колко пластични хирурзи са се опитвали да ме убедят, че трябва да си направя лифтинг. Но когато погледна мои снимки, шеговито им отговарям, че не виждам какво има за коригиране по лицето ми“.

Актрисата допълва, че за нея красотата се крие и в нашите недостатъци, а не в постоянния стремеж да изглеждаме перфектни.

„Не ме разбирайте погрешно аз нямам нищо против пластичната хирургия, но смятам, че е важно човек да се консултира задълбочено със специалист преди „да легне под ножа“, а не да се подлага на подобни операции за щяло и нещяло“.

В момента Стоун е в Италия, където снима най-новия си филм „Un Ragazzo D’Oro“ („Златното момче“).

* Трейлърът към последния филм с участието на Шарън Стоун, озаглавен „Lovelace“, разказващ за живота на нашумялата през 70-те години на миналия век порноактриса Линда Борман.