Спечелете 10 награди за 3-тия рожден ден на Дийлс.БГ

1
Добави коментар
pgp

Този месец Deals.bg празнува своя трети рожден ден!

Вие – нашите потребители сте най-хубавия подарък за нас, затова сме се погрижили да спазим традицията и тази година да „почерпим” подобаващо! И преди да сте попитали с какво, ще Ви кажем – със страхотни награди, разбира се!

Тази година те са цели 10 – не само защото искаме да утроим удоволствието от пазаруването през тези 3 години, а и защото се стараем винаги да получите нещо повече от обикновен продукт или услуга. Ето защо за Вас- нашите потребители 3 по 3 е равно на 10.

Тегленето на наградите ще бъде извършено чрез томбола на 26-ти август в присъствието на нотариус.

Наградите, които ще бъдат раздадени на произволен принцип на 10 наши регистрирани потребители са:

Изненадите започват с 4 звезден уикенд за двама в сърцето на най-големия планински курорт у нас – Боровец. Любезните домакини от хотел Айсберг 4* ще подарят на един от Вас една нощувка със закуска за двама, която ще може да бъде използвана в периода 01.09.2013-30.10.2013г.

ЕДНА НОЩУВКА СЪС ЗАКУСКА ЗА ДВАМА В ПЕРИОДА: 01.09 – 30.09.13Г., осигурена от ХОТЕЛ ВИГО ****, гр. Несебър

Следващата награда е осигурена от 4-звездния делукс апарт-комплекс Balkan Jewel, разположен в Разложката котловина, заобиколена от трите най-красиви планини в България – Пирин, Рила и Родопите.

Уикендът, които хотелът ще подари на един от Вас е ,разбира се, за двама и включва ползването на външен басейн, СПА, фитнес, билярд, тенис маса, интернет, детски кът и паркинг. Късметлията ще може да използва наградата си в периода 01.09.2013-15.10.2013г

ЕДНА НОЩУВКА СЪС ЗАКУСКА ЗА ДВАМА В ПЕРИОДА: 01.09 – 30.10.13г., осигурена от Хотел Тетевен ***, гр. Тетевен

ЕДНА НОЩУВКА СЪС ЗАКУСКА ЗА ДВАМА В ПЕРИОДА: 28.08 – 15.09.13г., осигурена от СПА Хотел Девин ****, гр. Девин

ДВЕ НОЩУВКи СЪС ЗАКУСКИ ЗА ДВАМА В ПЕРИОДА: 01.09-30.09.13Г., осигурени от Хотел Жери ***, гр. Велинград

Пицария Дон Домат, гр. София – Вечеря за двама на стойност 40 лв. в периода 01.09-30.09.13г.

С наградата, предоставена от World Class пък ще Ви стимулираме Да потренирате в залата за фитнес, разположена на 500 кв.м. площ, с прекрасен изглед към Витоша. Или да участвате в груповите занимания с инструктор по водна аеробика, боди формер, спининг, народни танци танци, йога.

И за да задоволим и най-капризните, сме се погрижили те да получат карта за 5 класически масажа , която може да бъде споделена с половинката. Всеки масаж е по един час, а периодът, в който може да бъде направен е 10.09-10.10.2013г. Наградата е осигурена от Pixy SPA Сenter, който предлага уникални терапии за лице и тяло, които са превърнати в ритуали на красотата.

Wellness Center Bali е осигурил поредната награда – за най-големите любители на удоволствието: Два класически едночасови масажи за двама на избрана дата в периода 20.09-21.10.2013г.

В тегленето на наградите ще бъдат включени всички наши потребители. Регистриран потребител е всеки, който има регистрация в Deals.bg. Участието в тегленето на наградите не е обвързано с каквато и да е покупка или абонамент за нашия бюлетин.

Наградите ще бъдат изтеглени чрез използването на специален софтуер, чийто алгоритъм разбърква на екрана всички наши регистрирани потребители, давайки им равен шанс да бъдат изтеглени. Печелившите се идентифицират, чрез натискане на бутона „спейс“, като за истинността и коректността на процеса отговаря нотариус. Печелившите ще бъдат обявени на 27-ми август на нашата Фейсбук страница.

Краен срок за участие: 26 Август 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.