Днес+ :: Горчивата истина: Той не си пада по теб!

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Горчивата истина: Той не си пада по теб!

08.08.2013 18.14

Не си губи времето„Мацки, имате си вече задник, нямате нужда от още един“. Грег Беренд, Той не си пада по теб

Горчивата истина: Той не си пада по теб!Мацки, хайде да бъдем напълно откровени! Много ни бива да се самоубеждаваме, че нещата не са точно такива, каквито изглеждат. Срещаме някого, допада ни, след една-две срещи нещата уж си идват по местата и поддържаме псевдо сериозни отношения, докато изведнъж той изчезва от хоризонта. Да, може наистина да е много зает, но, признай си – по-вероятно е просто да не си пада по теб чак толкова. С приятелките ми много обичаме да си говорим на тема „мъжете са задници“, но истината е, че щом е влюбен в теб, той ще се постарае да не ти показва тази своя страна. Спри да му търсиш оправдания, да си късаш нервите и да си губиш времето. Прекрати безсмислената си авантюра и излез да потърсиш своя човек!

Не иска да се виждате

„Ако съм излизал с някоя мацка и нещо в нея не ми е допаднало, вероятно няма да я потърся повече. А, ако тя го направи, сигурно ще се наложи да й обясня, че съм изгубил интерес“. Людмил, 28 г.

„Когато не харесвам достатъчно някоя жена, тактично се отдръпвам. Ако това все пак не проработи, ще се наложи да проведем болезнения разговор на тема „Проблемът не е в теб, а в мен!“ Станислав, 25 г.

„Ако някое момиче ми харесва достатъчно, не бих чакал цяла седмица, за да я потърся. Отдавна да съм го направил! И задължително ще направя така, че да се видим“. Тодор, 29 г.

„Когато момиче, с което съм флиртувал, ме притиска прекалено много за срещи, ме отблъсква категорично. Чувствам се тъпо и се нервирам!“ Оги, 23 г.

„Щом някоя жена ми е направила впечатление, постоянно е в главата ми. Каня я да се видим, но ако се дърпа и не вдига телефона, се изнервям, постоянно си гледам дисплея, ослушвам се дали звъни и започвам да си мисля куп неща и то все негативни – тя не ме харесва, не съм й направил впечатление…“ Тони, 31 г.

„Ако срещата е протекла добре, веднага пращам sms, за да й кажа колко добре съм си изкарал и да си уговоря друга среща при първа удобна възможност. Трябва ли да крия, че я харесвам?“ Стаси, 30 г.

Горчивата истина: Той не си пада по теб!Той не се обажда… „Когато не отговарям на обажданията на някоя жена, значи се притеснявам, че тя иска нещо от мен, което аз не искам да й дам. Ако си падам по нея ще й звънна възможно най-скоро“. Станислав, 25 г.

„Ако реша, че някое момиче ме интересува, се обаждам. Ако не й вдигам телефона, значи не искам да ме безпокои повече“. Стаси, 30 г.

„В случай че системно не търся контакт с една жена, значи по-добре да не ми звъни повече или да ми праща безкрайни sms-и. Просто да ме забрави!“ Оги, 23 г.

„Щом не звъня, значи не ми е направила впечатление, не мисля за нея и не искам да се чуваме. Ако я харесвам, ще се обадя веднага“. Тони, 31 г.

„Има някои плашещо настойчиви жени, които много ме отблъскват. Ако сме излязли на среща и момичето не ми е харесало, все пак ще устискам до края. После ще се кръстя да не е от тези, настойчивите!“ Минко, 28 г.

„По принцип нямам навик да не отговарям, когато ме търсят. Говоря си с хората, дори когато са ми неприятни, разбира се, показвайки го ясно… Но, ако я харесвам, ще се обадя аз, обяснявайки, че това всъщност не е обаждане, а отклик на нейните скрити желания… Знам ли, ще измисля нещо…“ Людмил, 28 г.

Обвързан е

„С едно момиче си бяхме много добри приятелчета и редовно си излизахме. Мен, честно казано, тя не ме привличаше като жена, а виждах, че при нея не е точно така, но реших да не се лаская излишно. Веднъж се напихме жестоко и се събудих до нея. После й казах, че имам несподелени чувства към друга, както си и беше, а тя реши, че съм бил специален за нея, щом й споделям такива неща. Грозна история…“ Пламен, 26 г.

„Винаги се държа свободно и приятелски, дори флиртувам, но при първия удобен случай държа човекът насреща да е наясно, че не съм свободен. Надявам се да схваща намека, че между нас няма да се случи нищо. Един от най-удобните моменти да покажеш това, е когато я изпращаш“. Тодор, 29 г.

„Запознах се с едно момиче миналото лято и беше готина, наистина ми харесваше. След 2 дни тя замина на море, а като се върна пък аз заминах. Чувахме се, но просто се разминахме. Аз се запознах с друга и после се виждах с нея още само веднъж-два пъти, защото не обичам да си затварям вратичките“. Ясен, 25 г.

Горчивата истина: Той не си пада по теб!

Сексът е мираж. Така де, едва ли е на сухо, ако ни разбираш… „За мен не съществуват други жени освен годеницата ми. Мога да кажа, че съм безполов за другите момичета! Те си съществуват, има ги, но на тях гледам като на обекти с естетическа, но не и сексуална стойност“. Людмил, 28 г.

„Толкова бях луд по бившата, че не можех да погледна друга жена. Самият поглед или жест бяха табу за мен, камо ли секс с друга… Имах очи за други жени само за да се уверя колко моята приятелка е по-хубава от другите. Дори тя веднъж ми предложи да правим тройка с нейна приятелка и аз отказах. Звучи все едно съм бил пълен лузър, но … мамка му! …това е истината!“ Ясен, 25 г.

Държи се странно или откровено гадно

„По принцип аз не разкарвам жените… Наистина, дори и да не я искам вече, правя да изглежда така, че все едно тя ме е оставила, а не аз нея“. Тони, 31 г.

„Ако имам отношения, които не искам да продължа, се опитвам да убедя момичето, че да се разделим е следващата фаза в отношенията ни. Ако много ми харесва, опасявам се, че хормонално ще се развихря и цялата вселена ще придобие розов цвят!“ Станислав, 25 г.

„Приятелката ми постоянно се сърдеше, че понякога предпочитам да си лежа вкъщи или да пия бира с приятели, вместо да се видя с нея. Не е вярно, че не я обичам и не искам да я видя, както казва тя, обаче просто ме мързи понякога. Вече полагам усилия и даже пренебрегвам приятелите си заради нея“. Ясен, 25 г.

„Допуснах една мацка до себе си, но впоследствие започнах да улавям някои неща, които не ми харесаха. Една вечер бях при нея, но се скарахме. Нещо ме болеше, не знаех какво е и си тръгнах. След 10 минути й звъннах, за да я помоля да дойде, защото ми стана много лошо. Каза, че тръгва, а я чаках 40 минути! Оказа се, че е било бъбречна криза. Оттам насетне тя вече не съществуваше за мен. Измисляше си какви ли не причини само и само да се видим, но й отказвах. Даже получих sms, в който изразяваше чувствата си, но грам не ми дреме!“ Минко, 28 г.

„Имаше една мацка, с която бяхме заедно известно време и през последните две седмици се чудех как да й кажа, че всичко е приключило. Опитваше се да ме отдели от приятелите ми. Не й се обаждах няколко дни и си изкарвах супер на морето. Тя ми се обади, казах й къде съм и тя най-после се сети. Пита ме дали сме скъсали и аз й отговорих – да…“ Стаси, 30 г.

„С една дама седнахме да пием по нещо и от приказка на приказка, стана дума за татуси. Аз и преди това се държах резервирано, но без да я засягам. Тя каза, че изобщо не харесва татуировки, а аз имам много. В този момент ме подразни и си свалих ризата като допълних, че по случайност не съм по бял потник. След като ми заяви, че трябвало и да си махам татуировките, вече станах груб“. Тодор, 29 г.

Горчивата истина: Той не си пада по теб!Прекалено е зает или просто изчезва

„С едно момиче си пишехме много време в интернет. Беше ми забавна и се разбирахме. След месец и нещо се видяхме, но не ми хареса. За какво да си губим времето взаимно? Просто спрях да й отговарям и постепенно изгубихме контакт“. Стаси, 30 г.

„Излизах с една мацка, която много ми харесваше, но по-скоро ме привличаше сексуално, отколкото да имам намерение да сме гаджета или нещо такова. Изглеждаше голяма мръсница. Когато почна да ми прави намеци, че не излиза с други мъже, и я опознах малко по-добре, разбрах, че е свястно момиче. Не исках да я наранявам, затова тактично се покрих“. Ясен, 25 г.

„Последното момиче, с което имах отношения, ме свали във Facebook. Беше хубава, но ми прилагаше някакви типично женски номерца и в един момент почнах много да се дразня. Затова спрях да звъня, да я каня на срещи и да отговарям на sms-ите й. Последният път, като ми писа в Skype, оставих един приятел да й отговаря някакви глупости и през това време умирахме от смях“. Боби, 32 г.

„Разкарах мило една жена, която не исках да наранявам, защото е пич и гледах по всякакъв начин да й покажа лошите си страни и да й докажа, че нищо няма да се получи между нас. После тя си хвана приятел и ми споделяше всичко, което се случва във връзката й. Помагах й да разбере знаците, които той й дава, за да разкрие чувствата му. Винаги съм бил обективен и никога не съм я лъгал, за да мога да извлека дивиденти“. Минко, 28 г.

„По едно време излизах често на срещи от интернет иq нали знаеш, ако ти хареса – добре, ама иначе… С един приятел си имахме уговорка. Той да ми звънне след 20-30 минути и ако всичко протича както трябва, аз да не вдигам. А, ако се обадя, значи трябва да ме измъква. Имахме си даже заучени реплики“. Тодор, 29 г.

„Имах една приятелка, с която си прекарвах приятно, но не исках връзка. Така се случи, че веднъж преспахме заедно и понеже се познавахме от известно време, тя явно реши, че сме гаджета. Беше ми гадно да й кажа истината и просто започнах да я отбягвам, за да се сети сама. Честно казано, не се отказа да пише sms-и много време.“ Пламен, 31 г.

Когато ти си Изключението… Макар и твърде рядко, усилията ти да спасиш „обречена“ връзка си струват.

Той не само си пада, луд е по нея! „С гаджето ми бяхме заедно 3 години, но скъсахме, защото беше незрял и отношението му беше ужасно. Тръгнах с друг, но след много молби, се върнах при него и всичко се промени. И въпреки че баща му и приятелите му изобщо не одобряват връзката ни, преживяхме заедно първия ми спонтанен аборт, сега живеем заедно и гледаме първото си дете.“ Райна, 26 г.

За изневярата понякога има оправдание „С мъжа ми сме заедно от цели 13 години. Преди 8 той срещна друга и се влюби. Каза ми, беше много кофти период, но го преживях. След година-две той се върна при мен и каза, че съжалява и се е уверил, че аз съм жената на живота му. Вече сме женени и чакаме дете и изобщо не съжалявам, че му простих!“ Михаела, 32 г.

Понякога той осъзнава какво има до себе си „Постоянно се карах с моя човек, защото беше мързелив във всяко отношение – не му се излизаше, не се стараеше в леглото, приятелите му винаги бяха на първо място. На всичкото отгоре го хванах, че има отношения с друга жена. Насъбра ми се много и скъсах с него. Той не се отказа да ме увещава да се съберем в продължение на 6 месеца и след като му простих, сега е нов човек!“ Ралица, 24 г.

Трябва да преосмислиш подхода си с мъжете, ако…

… още преди да сте поръчали десерта по време на първата ви среща, го питаш колко деца иска да има. … дори сладурът срещу теб да е суперпич, няма да излезете втори път, защото асцендентът му не е скорпион. … демонстрираш страхотното си чувство за хумор като се присмиваш на колата, прическата, дрехите и дори избора му за вечеря. … след като си кажете чао, мислиш, че е напълно в реда на нещата да го догониш с въпроса: „Съвсем сериозно… ще ми се обадиш ли пак?“ /cosmopolitan.bg

Днес+