Стоматологична клиника в Бургас – всичко за безупречното дентално здраве : Jabse.Ink : Напиши твоята историяСтоматологична…

1
Добави коментар
d_ardalieva72
d_ardalieva72

Представете си стоматологична клиника в Бургас, в която получавате всичко – консултация, лечение, съвети, профилактика, знания, при това с върхово качество. Това става в стоматологична клиника Esthetic Dent. Там получавате пълна професионална помощ от хора, посветени изцяло на стоматологията – по-точно посветени изцяло на каузата за здрави челюсти, зъби в перфектно състояние и блестяща усмивка.

Тази стоматологична клиника в Бургас може да намерите на улица “Хан Аспарух” № 70 – там всъщност намирате безупречното дентално здраве. Там познатите страхове от зъболекарския стол изчезват и се заменят с уверено желание за постоянна грижа за зъбите. След минути вече знаете какво, искате, как ще стане и сте уверени, че специалистите от стоматологичната клиника в Бургас могат да постигнат превъзходни резултати– могат без проблем да решат проблемите и да разкрият пред света цялото сияние на Вашата усмивка.

Всичко започва с преглед – всяка професионална работа започва с предварително проучване. На първата си визита в стоматологичната клиника в Бургас пациентът разбира напълно състоянието на своите зъби и устна лигавица благодарение на интраоралната камера последно поколение и на вежливите и професионални обяснения на специалист. Следва пълно и точно описание на диагнозата, на подходящото лечение, на рисковете, на алтернативите и на възможните изходи. Така пациентът е напълно наясно какво се случва и какво предстои и е в състояние и сам да направи избор – тоест в клиниката се разчита на информираното съгласие.

След получаване на съгласието за лечение от страна на пациента се пристъпва към стоматологично лечение. Стоматологичното лечение в описаната клиника в Бургас се извършва с професионални инструменти, които са или за еднократна употреба, или са стерилизирани с апаратура от ново поколение с най-висок клас. Стерилизацията тук е по-специална, по-съвършена. Тя се осъществява, чрез пара температура 121°С или 134°С и налягане и е много по-ефикасна от стандартната, топлинна стерилизация и изваряването. Това гарантира перфектна хигиена при работата и в комбинация с опаковането на инструментите в специални единични пакети осигурява максимални нива на чистота и контрол върху инфекцията.

Освен 100 процентова сигурност и високо качество, в стоматологична клиника Esthetic Dent в Бургас пациентите получават пълно обслужване. Те могат да разчитат, че ще има решение на всеки стоматологичен проблем. Защо? Кое гарантира това? Две неща –професионализмът на екипа и изключително богатото стоматологично оборудване. Благодарение на тях, пациентите на тази клиника в Бургас могат да разчитат на страшно много услуги, сред които:

• Естетична и козметична стоматология – професионално избелване на зъби, поставяне на инкрустации /камъчета/, циркониеви корони, бели пломби, порцеланови и композитни фасети, естетично изграждане на зъби с щифт от фибростъкло • Обща стоматология – кореново лечение, пародонтална терапия, орална хирургия и други • Детска стоматология • Превантивна стоматология – инструкции за измиване, професионална хигиена, повърхностно запечатване на зъбите, медицинска козметика, флуоризиране на зъбите и други • Физиотерапевтични процедури

Пълното и качествено дентално обслужване на Esthetic Dent в Бургас ви обещава бърз и дълготраен здравословен ефект.