Две жени, които никога няма да се помирят – Edna.bg

0
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Снимка:
Getty/Images

Дженифър Анистън е щастливо сгодена и твърди, че в лицето на бъдещия си съпруг Джъстин Теру е намерила човека, с когото се чувства истински обичана и желана. Въпреки това обаче, тя все още явно не е преживяла напълно раздялата си с Брад Пит и особено връзката му с Анджелина Джоли.

Dailymail.co.uk съобщават за това как Анистън веднага е отменила полета си за Лондон, след като е разбрала, че ще пътува в първа класа не с друг, а с Анджелина.

Двете актриси без да знаят са се оказали със закупени билети за един и същи полет към Лондон от Лос Анджелис.

Джен първа е реагирала и е променила графика си, за да не се засече по никакъв начин със сегашната годеница на бившия си съпруг Брад Пит. Що се отнася за Джоли, няма информация тя да е коментирала по какъвто и да е начин създалата се ситуация.

Интересното е, че и двете актриси имат навика да отсядат в един и същ хотел в Лондон. Този път обаче са ангажирали друг хотел.

Анистън не си е позволявала да коментира отношенията на Брад Пит с Анджелина Джоли, нито злобните критики, че той се е развел с нея, за да може да бъде с колежката ѝ Анджелина.

Все пак Дженифър спомена, че никак не е благородно от страна на Джоли да разказва как не е имала търпение да отиде на снимачната площадка на филма „Мистър и Мисис Смит“, за да бъде заедно с Пит.

Точно по време на снимките на този филм са припламнали искрите между двамата, въпреки че Брад по това време беше женен за Анистън.

Той все пак твърди, че не е изневерявал на жена си, а чак след развода с нея си е позволил да започне връзка с Джоли. Към момента Брад е баща на всичките ѝ шест деца, като на три от тях е биологичен родител, а останалите е осиновил.

Дженифър и Брад бяха женени пет години, като слуховете в Холивуд твърдят, че той е искал деца, тъй като винаги е мечтал за голямо семейство, но тя е отказвала, понеже е искала първо да развие кариерата си на актриса.

Анистън заедно с Брад Пит по времето, когато бяха женени

Джоли и Пит сега

Що се отнася до Джоли, тя осинови първото си дете – Мадокс, още докато бе необвързана, а заедно с Пит увеличи семейството си до общо шест деца. Мнозина я обвиниха, че именно тя е развалила брака на Пит с Анистън, но тя не е коментирала тези нападки.

Що се отнася до Брад, той твърди, че и до ден днешен се интересува от бившата си жена и често се чуват по телефона.

Интересното обаче е, че сегашният годеник на Дженифър – Джъстин Теру, е имал връзка от 14 години, преди да се срещне с актрисата. Бившата му приятелка се казва Хейди Бивънс и е успешен моден дизайнер.

Отношенията ѝ с Теру обаче бързо приключват, след като той се запознава с Дженифър Анистън по време на снимките на филма „Wanderlust“.

Към момента нито двойка Джоли-Пит, нито Анистън-Теру издават подробности около предстоящите им сватбени церемонии.