Противопожарна Техника КАТ ЕООД Монтана – Ремонт и презареждане на пожарогасители, обслужване и поддръжка на гасителни…

2
671
Добави коментар

КАТ-ЕООД е фирма с над 30-годишен опит в осъществяването на комплексна противопожарна защита, като началото е поставено в далечната 1987 г. През годините КАТ ЕООД се наложи като лидер в своята област в Северозападна България, като днес разполага с търговски обекти в гр. Враца и гр. Лом. Обектите в гр. Монтана се обслужват от мобилен сервиз с най-качественото немско оборудване“Brandschutz Technik Muller”. Фирма К А Т – ЕООД е ориентирана към спазване на българското и европейско законодателство чрез предлагането на решения за осигуряване на пожарната безопасност, които отговарят на потребностите и удовлетворяват изискванията на клиентите. Основната дейност е насочена към доставка на всички видове противопожарно оборудване, абонаментно сервизно обслужване, както и проектиране и консултиране на пожарна безопасност.Във фирмата работят служители, които притежават удостоверения за преминато обучение и дългогодишен опит. Дейността се ръководи и контролира от инженери по пожарна безопасност с дипломи от Академия на МВР- София и Висша инженерна пожаротехническа школа – Москва.

Част от услугите ни включват:

– Сервиз и техническо обслужване на противопожарно оборудване

Разполагаме с мобилна станция за техническо обслужване, хидравлично изпитание и ремонт на всички видове носими, возими и стационарни прахови и СО2 пожарогасители.

– Контролна проверка и техническо обслужване на пожарни кранове /ВПК/ 

– Контролна проверка и техническо обслужване на Пожароизвестителни системи

– Контролна проверка и техническо обслужване на пожарогасителни системи 

– Контролна проверка и техническо обслужване вентилационни системи за отвеждане на дим и топлина 

– Разработване и обновяване на противопожарно досие за обектите в експлоатация

– Монтаж и техническо обслужване на евакуационно и аварийно осветление

– Инструктаж и обучение на персонал 

– Корабно снабдяване и услуги свързани с противопожарната безопастност

Можете да се обърнете към нашите експерти, ако се нуждаете от консултация, свързана с пожарната безопастност или да посетите нашият сайт: 

www.kat-eood.com