Strawberry – онлайн магазин за парфюми и козметика

11
Добави коментар

Strawberry или в превод Ягодка, е онлайн магазин предлагащ маркови парфюми, декоративна и бяла козметика с безплатна доставка в цял свят, включително и до България.
В магазина можете да намерите продукти на известни марки като Burberry, Cacharel, Chanel, Calvin Klein, Carolina Herrera, Davidoff, DKNY, Escada, Giorgio Armani, Gucci, Hugo Boss, Issey Miyake, Joop, Kenzo, L’Oreal, Laura Biagiotti, Mango, Paco Rabanne, Pierre Cardin, S. T. Dupont, Sergio Tacchini, Versace, Yves Saint Laurent и още много други.
Сайта е на английски, което значително улеснява пазаруването от магазина. Въпреки това, тук ще намерите и някой подробности и тънкости при пазаруването от В Ягодка.
Освен безплатната доставка до България, Strawberry имат постоянни промоции и намаления. Цените на някой продукти достигат 50-70% по-ниска цена отколкото може да ги намерите тук.
За всички празници Ягодка правят специални намаления, които можете да разгледате в секцията Gifts and Specials. Също така, поне два пъти месечно правят намаления на различни продукти.
За всеки нов клиент на магазина има подарък при поръчка над 25$. А при поръчани 3 продукта, получавате и допълните 5% отстъпка. Подробности за промоциите в Ягодка може да намерите тук.
Ако някой от новите парфюми не го намерите в магазина, то със сигурност след няколко месеца вече ще е достъпен и в Ягодка.
Доставката на поръчката от Ягодка обикновено пристига от 4 до 10 работни дни и е безплатна. По Коледа, може да има и по-голямо закъснение, но не е повече от 3-4 седмици.
Когато поръчвате парфюми, заради рестрикциите при транспортиране на парфюми, се начисляват 10% от стойността на парфюмите, и не повече от 15$. По същата причина, парфюмите пристигат отделно от другите стоки, с 2-3 дни по-късно. Но пък си получавате доставката у дома или в офиса, зависи какъв адрес сте посочили.

Strawberry имат и Подробности за програма за лоялни клиенти, която започва от 1% и стига до 10% допълнителна отстъпка. Хубавото е, че получавате допълнително намаление, на вече намалени продукти. Така, когато достигнете границата от 10% за лоялен клиент, 10-те процента за доставка на парфюми се покриват и вие пак пазарувате парфюми, бяла и декоративна козметика на много по-добри цени.

Плащането в магазина става с кредитна карта, Visa Electron (не от всички банки обаче) и PayPal. Може да плащате във всякаква валута, но най-изгодно излиза да плащате в Долари. Какво ще изберете, решавате Вие.

Ето един от моите любими парфюми.

А Вашият кой е?

Етикети/Тагове: Strawberry, Ягодка, онлайн магазини