Нина Добрев – супер секси на корицата на Cosmopolitan » Моден печат

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Нина Добрев не престава да радва феновете си, със своите изяви във всяко едно отношение. Очарователната актриса e първата дама от български произход, която се появява на корицата на американското издание на списание Cosmopolitan.

Красавицата излъчва изключителен стил и блясък на първа страница на септемврийското издание за 2013-та година. Всъщност Добрев ще изгрее едновременно на българската и американската корица.

Брюнетката позира в рокля с пепитена щампа на Dior, допълнена от обувки със същия принт. Нина демонстрира убийствено дълги крака и магнетичен поглед, с който покорява на мига.

В модната фотосесия се представят есенно-зимните тенденции за 2013-2014 година. Виждаме творения от колекциите на известни модни къщи като Roberto Cavalli, Louis Vuitton, Valentino, Dolce&Gabbana, Gucci, Oscar de la Renta, Marc Jacobs, Michael Kors и други.

В интервюто за списанието актрисата споделя, че се чувства щастлива да играе в комедията „Let’s Be Cops“, в която ще си партнира с Анди Гарсия, защото по време на снимките се смеела постоянно.

Редактор: Делица Цонева