Септемврийски празници на о-в Амулиани, Халкидики! 4 дневен пакет с 3 нощувки + закуски в Хотел Sunrise на Топ цена!

14
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

Амулиани е единственият населен остров на Централна Македония с постоянни жители (600 жители). Той се намира в залива на Mount Athos и отстои на130 км от Солун, свързан с ферибот с отсрещния бряг на Tripiti (Амулиани-Трипити 2 морски мили). Фериботните маршрути са редовни и често през деня. Това е най-близкият гръцки остров до София – само на 365 км.Това е остров от 4,5 кв.км. с поразителни плажове като Alikes, Ag. Georgios, Мегали Амос, Karagatsia и много други малки заливи, където може да се насладите на усещането за море.

Кристално синьо море с изобилие на риба очаква тези, които обичат риболова. Богато морското дъно с интензивен подводен живот предизвиква онези, които обичат подводния риболов и гмуркането.

Зеленият цвят доминира над целия район, тъй като островът е покрит с маслинови насаждения. Пътища във вътрешността на острова дават възможност да скитате наоколо, далеч от трафика.

Идеалните метеорологични условия осигуряват перфектното място за почивка през повечето месеци на годината – от май до октомври.

Планината Атон, която е само на няколко километра встрани предлага на гостите мъже и поклонниците спокойствие и медитация, докато останалата част от семейството им е на острова и се наслаждава на морето и природата. Кафета, барове, ресторанти, таверни, нощни клубове, супермаркети, магазини за художествени занаяти – всички са готови да предложат най-доброто на нашите гости, в съчетание с прословутото гостоприемство на острова.

 

Уютният фамилен хотел Sunrise е с идеално разположение на първа линия на китния о-в Амулиани.

Всички стаи имат панорамна гледка към морето и предлагат просторен балкон, обзаведени са с климатик, телефон, телевизия, мини-бар, сешоар. Хотелът е отлична отправна точка за самостоятелни разходки до Уранополис, манастирите с хилядолетна история на Света гора, както и за колоритните селища по третия ръкав на Халкидики.

Но независимо дали изберете златните плажове, културния туризъм или кулинарните изкушения на рибните таверни – вашата ваканция ще е незабравима!

Условия

Ваучерът включва:

Септемврийски празници на о-в Амулиани, Халкидики! 4 дневен пакет с 3 нощувки + закуски в Хотел Sunrise на Топ цена!

Цена на ваучера 20.90лв.

Доплащане в агенция Балкан Балтик Тур или по банков път 188.10 лв.

Обща цена на офертата 209 лв.  

Дете ( 0 – 1.99 год.) – безплатно.

При настаняване в Двойна стая с настанени двама пълноплащащи възрастни:

Дете 2 – 13.99 на допълнително легло – 20% отстъпка от цената на пакета за възрастен

Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери.