Коя е жената с най-красива усмивка в света? | Teenproblem.net

1
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Човек трябва да си намира поводи да се усмихва. Засмяното лице е много по-привлекателно от намръщеното. Хубаво е когато човек има бели зъби и красива усмивка, но дори да ги няма, това не означава, че не бива да заразява околните с доброто си настроение.

 

В последно време се изписа доста за херцогинята на Кембридж Катрин и нейното семейство. Красивата съпруга на принц Уилям определено има поводи да се усмихва и го прави постоянно. Затова за никой не е изненада, че тя е обявена за известната личност с най-хубава усмивка в света, пише в. „Daily Express“. За нея са гласували близо 700 души от анкетираните.

 

 

Виктория Бекъм може да е красива, но според анкетираните тя е най-намусената знаменитост. Моделът Кара Делевин определено има красиво тяло, но въпреки това усмивката й не блести особено и затова е в дъното на класацията.

 

Актьорът Райън Гослинг определено е доста чаровен мъж, но в тази класация за него са гласували едва 1% от анкетираните. С по-хубави усмивки се оказаха Хари Стайлс от момчешката група One Direction и продуцентът Саймън Кауъл.

 

Статистиката показва още, че хората се усмихнат най-рядко на 29-годишна възраст. Причината е, че тогава имат доста служебни и лични притеснения. По този повод те се усмихват едва 12 пъти дневно. В същото време пенсионерите намират по-често причини да се усмихват и го правят 16 пъти на ден.

 

Резултатите показват още, че представителите на силния пол са по-намусени в сравнение с дамите. При тях е напълно възможно да прекарат цял ден, без да се усмихнали нито веднъж. И въпреки това те обичат да контактуват с положително настроени хора и тяхната усмивка ги впечатлява доста повече, отколкото скъпият им тоалет.

 

Човек може да си намери много поводи да се усмихва!