Видео премиера: Големия и Милиони – Кай кво ти трева

13
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Звездите на софийската ъндърграунд рап сцена Големия и Милиони записаха съвместно парче – „Кай кво ти трева“ с клип, който е по-скоро мини-филм в стилистиката на „Под прикритие“.

Харесай страницата ни във Facebook

Големия нашумя покрай хитовете си със 100 Кила „Bom Bom Bom“ и „Каймака“.

Милиони пък е квартална легенда от Kartela Records, който без интервюта в медиите и излъчване на клипове по музикални телевизии има над 4 милиона гледания общо на парчетата си в Интернет.

Двамата рапъри работят заедно от години – всички ъндъграунд химни на Милиони като „Яки каки“, „Кой е тоя“ и „Ръцете горе“ са записвани при Големия в AMG Studio, а точно там се ражда и идеята за съвместно парче.

„Милиони ми пусна един бийт на Snow Muzik, аз аранжирах инструментала и преди да се усетим вече записвахме трака“, разказва Големия, който въпреки уличната стилистика на парчетата си има сериозен бекграунд – освен, че е от семейство на музиканти, той е завършил висше образование със специалност аудио-инженер в престижния университет SAE (School for Audio Engineering) в Амстердам.

Клипът „Кай кво ти трева“ е сниман в родния квартал на Големия в София – „Гео Милев“, а като вътрешен хумор всички роли на полицаи се изпълняват от приятели на рапърите.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It