Натурални продукти от Natural Technologies

1
161
Добави коментар

За нас
Натурални продукти от Natural Technologies

Оцетите и горчиците на Natural Technologies са изцяло натурални продукти, произведени по австрийска технология и изпитани във времето рецепти.

Историята, която продължаваме да пишем.

Всичко започва 5000 години преди Христа, когато древните цивилизации откриват чудодейните качества на оцета. Макар и роден от “грешката” при правене на вино, този кисел елексир става неизменна част от живота ни. Хората започват да се възползват от качествата му на консервант и овкусител, както и благотворното му влияние върху организма.

Няколко века след това – около 3000 г.пр.Хр., човечеството открива и горчицата. Нейните оригинални съставки са синапени семена, оцет, вода, сол и олио. Тази проста и натурална рецепта следваме и ние, за да гарантираме страхотния вкус на нашите горчици.

Нашето желание е да се докоснете до оцета и горчицата в техните най-чисти и натурални форми и да усетите максимално качествата на тези природни богатства. Нашите горчици и оцетите VINOCETI са грижливо приготвени единствено от натурални продукти и огромната ни любов към естественото.