Електронни фактури от eFakturi.bg

3
Добави коментар
TaLoV
TaLoV

Нова тенденция, появила се отскоро е т.нар. онлайн фактуриране. То предоставя едно изключително удобство на потребителите и съответно много фирми са в конкурентна борба, стремейки се да спечелят доверието на повече клиенти. Тези електронни фактури имат редица плюсове като точно и ясно съдържание и бързо действие, които спомагат за привличането на физически и юридически лица. Електронната форма не е задължителна, а по-удобна и ако помислим, сами ще предпочетем нея пред хартиения носител.

В днешно време всеки работодател се стреми да запази челни позиции и да накара повече хора да изберат точно неговата фирма. Аналогично това се случва и с компаниите, които издават електронни фактури. Всяка иска да предложи колкото се може повече екстри на клиентите си. Те са свързани с пестене на колкото се може време и средства, успешна доставка до получателя и разбира се, фактура без грешки. Хубавото е, че при онлайн фактурирането могат да се нанасят поправки и то многократно. Клиентите могат да следят доходите си или определената информация по всяко време. Още нещо, което е от изключителна важност за хората, е сигурността на ценностите им – ако ползвате само имейл за препращане, те може и да не „оцелеят“, но ако се доверите и на някоя система за електронни документи, със сигурност ще ги намерите там, където трябва да бъдат.

Още сега може да посетите сайта, който със сигурност ще Ви бъде от полза, а той е: http://www.efaktura.bg/. Чрез него може да спестите до 90% от цената на една електронна фактура. Не се колебайте в никакъв случай да задавате въпроси, ако имате някакви неясноти относно нашите процедури.

Вижте какви са предимствата на eFaktura, как работи сайта и защо да изберете точно тях пред останалите фирми.

Насреща сме да откликнем на всички ваши запитвания. Спестете си време и пари.

Надяваме се, че сме били полезни с тази статия.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

VN:F [1.9.22_1171]

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest