Който пие бира – блогира! ;-)

17
Добави коментар
ibridik
ibridik

Безплатен обяд може и да няма, но безплатна бира – ИМА!

Всеки любител на бирата знае нейната главна характеристика – бирата трябва да е студена! (Бягайте надалеч от топла бира или студена жена – консумацията винаги е неприятна и следва още по-неприятно главоболие!).

Това, ако сте само любител… А ако сте и професионалист, тогава сте наясно и с втората най-важна отличителна черта на бирата (за която любителите и не подозират): бирата трябва да е безплатна!

Много хора твърдят, че безплатен обяд няма. Повечето от тях са просто черногледи задръстеняци, но някой друг път ще им обърна специално внимание – настоящият литературен шедьовър е на друга тема. Безплатен обяд може и да няма, но преди малко попаднах на един български блог, от който с удивление разбрах, че… БЕЗПЛАТНА БИРА ИМА!!!

Ето защо – въпреки че самият аз (най-вероятно) няма да имам възможността да се възползвам от тази щедра покана  – все пак съм длъжен да споделя с всички фенове на светлата живителна течност (и/или WordPress) следното съобщение:

На 10 юни (т.е. утре:)) излиза версия 2.8 на любимия ни WordPress.
По този повод заедно с Ники Бачийски ви отправяме следната покана:
Какво: WordPress 2.8 Upgrade Party
Къде: офиса на СПЕЙС.БГ (ул. “Хемус” 74, офис 6)
Кога: 12 юни 2009г. (петък), след 19:00
Ако не сте смогнали дотогава да обновите блоговете си, ще имате златната възможност да го направите съвсем безопасно в компанията на хора, които разбират WordPress. Ако не сте се стърпяли и вече успешно използвате новата версия, елате да помогнете на останалите. Хубаво е да си носите лаптоп, но ако нямате, ще има кой да ви услужи.
Ние обещаваме достатъчно Интернет за всички, бира, безалкохолно, хапване и терен за купонясване и прекарване на времето в сладки приказки (знаем, че сериозната работа не отнема никакво време :)).
PS За да стигне бирата, моля, пишете по един коментар, ако ще се отзовете на поканата.

Самата покана и “регистрацията” за събитието, можете да намерите тук.

(И още нещо: не бъдете скръндзи! Занесете и вие по нещичко за пиене или за мезе, не бъдете само консуматори! Занесете и неограничени количества добро настроение – за него не е задължително да е след алкохола!)

Наздраве и умната!

(Русата имала “женски проблеми“…)

Tags: WordPress, бира, блог