Премиера: Bruno Mars – Gorilla

18
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Bruno Mars вече е затвърдил името си на изпълнител, пишещ изключително красиви и трогателни текстове, като достатъчно е да споменем „Just The Way You Are“, „Grenade“, „Lazy Song“ и, разбира се, „When I Was Your Man“ – само някои от примерите за фантастично написани песни.

Харесай страницата ни във Facebook

Най-новият сингъл на талантливата звезда от актуалния му албум „Unorthodox Jukebox“, „Gorilla“, не отстъпва и на милиметър назад в това отношение.

„Gorilla“ е една изключителна секси песен, макар и това да не личи на пръв поглед от заглавието й. Написана е от самия Mars, в сътрудничество с Philip Lawrence и Ari Levine и продуцирана от The Smeezingtons, Emile Haynie и Mark Ronson, който ко-продуцира и други две песни от албума.

По думите на Bruno това е „първата песен, написана за албума“, като тя успява да наложи тон на целия проект и по някакъв начин да се превърне в „талисман“ на албума, споделя той и допълва, че именно това е причината на обложката на „Unorthodox Jukebox“ да има не друго, а именно горила.

Албумът „Unorthodox Jukebox“ на Bruno Mars е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It