Кое е новото козметично чудо – Edna.bg

13
Добави коментар
GotinPich
GotinPich

„СС кремовете са горещата тенденция на 2013“, споделя международният гримьор на „Max Factor“ Пат Макграт

Снимка:
Max Factor

Козметичните продукти за тен преживяват истинска революция, а след появата на вездесъщите BB кремове, вече е време за пореден ъпгрейд на козметичната чантичка по отношение на камуфлажа за досадните несъвършенства.

В светлините на прожекторите попадат CC (Complete Correction, Colour Correcting или Colour Control) кремовете и съсредоточават действие върху недостатъците на повехналия тен. Така под невидимото им покритие и лека текстура, кожата е защитена (със слънцезащитен фактор), овлажнена и подхранена, с изравнен тен, а процесите на стареене забавени.

CC Cream Complete Correction на „Chanel“ има дълготрайна формула и съдържа активни съставки от естествен произход, подходящи за чувствителна кожа

CC кремовете са представители на следващо поколение козметични разработки и носят всички положителни характеристика на ВВ кремовете плюс повече подхранващи съставки и по-ефективно покритие.

По-леката формула на СС крема се разтапя плавно върху кожата на лицето и оставя резултат, максимално близък до естествения тен, за който известни гримьори твърдят, че може да се сравни само с прецизен фотошоп ефект.

След дълго въздишане по тайния козметичeн арсенал на азиатките, Chanel CC Cream Complete Correction SPF 30 е на нашия пазар, за да осигури цялостна грижа и безупречен сияен тен. Най-силните качества на бялата козметика са комбинирани в синхрон с най-добрите показатели на грима. Висок слънцезащитен фактор, успокояваща вода от метличина, подобрена хидратация, повече младост за кожата на лицето, защитен слой срещу външните агресии, заличаване на зачервявания, тъмни пори и петна. Какво повече може да иска човек от един продукт?

Max Factor Colour Correcting Cream CC комбинира грим ефект с подхранване и коригиране на недостатъците в пет нюанса

Superdefense CC Cream SPF 30 Clinique връща естествената бистрота на кожата, коригира тена, хидратира и я защитава

СС Cream от „Max Factor“ също комбинира функциите на бялата козметика с тези на фон дьо тените. Той има хидратиращи и подхранващи свойства благодарение на екстрактите от жожоба, краставица, морски зърнастец и шипка. Леката му, ефирна формула не запушва порите, подходяща е за чувствителна кожа и е обогатена със слънцезащитен фактор 10.

Многофункционалният овлажняващ крем Superdefense CC Cream SPF 30 на „Clinique“ работи в три посоки. Коригира червени петна, жълти оттенъци и сивкав тен чрез двуслойни оптични частици, разсейващи светлината, a освен това осигурява необходимата влага с хиалуронова киселина и влагоудържащи съставки, както и защитава лицето от вредната околна среда с UV филтри, витамин Е и розмарин.

Френските експерти в грижата за чувствителната кожа – „Mixa“ разчитат правилно SOS сигналите на кожата на лицето

Color Correcting Cream SPF 20 от „Lumene“ комбинира подхранващото действие на екстракт от арктическа червена боровинка с коригиращ тена и премахващ умората ефект за дълготрайна свежест и красота на лицето

Ако кожата ви е хронично зачервена, дехитратирана, с повехнал тен, липса на тонус и плътност, френските експерти в грижата за чувствителната кожа от „Mixa“ имат добри новини за вас. Успокояващият CC крем срещу зачервяване с SPF15 гарантира надеждна експресна терапия, обогатена с цвят от арника, защитен колд крем и зелени пигменти за постигане на равномерен тен на лицето.