Сигурна и доходоносна работа в Англия | Работа в чужбина

2
Добави коментар
idonchev
idonchev

Търсите по-добра работа?

Възможността за професионална преориентация и развитие е привлекателна за всеки човек, независимо от възрастта му. Много хора са готови да сменят не само работно място, професия, град, но дори и държавата с идеята да получат по-качествени условия на труд и по-добро заплащане.

Как да стане това?

Най-бързият и лесен начин за постигане на съдбоносна промяна в професионално отношение е чрез работата в чужбина. Все повече българи откриват тази идея не само за себе си, но и за своите близки. Разбира се, съществуват известни затруднения – как да намерим най-подходящата работа, как да ни изберат за нея, как да се адаптираме към промените? Всичко това ни се вижда още по-трудно, особено когато става въпрос за работа в чужбина.

Как можем да ви помогнем ние?

“Джоб Консулт” EООД е фирма със седалище в гр. Варна и ЕИК: 201304232. Нашата цел е да осигурим за своите клиенти почасова работа в Англия, свързана с услуги по почистване. Пред всеки, който вече е опитвал работа в чужбина, и пред всеки, за когото това е изцяло ново преживяване, стоят въпросите: Как да си организираме пътуването? Как да си осигурим жилище? Доколко е сигурна работата, която сме избрали? Добрата новина е, че “Джоб Консулт” EООД не само отговаря коректно на всички Ви въпроси относно условията на работата, но и Ви предлага пълен пакет услуги, който включва:

осигурено заминаване;гарантирани престой и квартира;осигурена работа за 6 месеца. В какво се състои работата?

След като кандидатствате и сте одобрени, ние Ви осигуряваме работа в Англия, свързана с услуги по почистване на офиси и частни домове. За по-лесно адаптиране в новата среда и новите условия на работа благоприятно влияние има и срещата с новите Ви колеги, сънародници. Ето защо Вие ще имате възможността да се срещнете с тях предварително.

Ако бъдете одобрени, ние можем да Ви предложим и работа в Лондон, свързана с професионална грижа за домашни любимци.

Кандидатствайте за служители за професионална грижа за домашни любимци

Къде ще работите?

Вие ще живеете и работите на територията на Лондон, което ще Ви спести уморителното пътуване между квартира и работно място. Това е едно от най-големите предимства, което всеки служител оценява. Работейки в най-динамичния английски град, Вие ще имате възможността да се срещнете отблизо с една изцяло нова култура. В дните Ви за почивка, ще разполагате с достатъчно свободно време за разходки и срещи с нови хора. Това е само един от многото плюсове на работата в Лондон – безкрайните възможности на един космополитен град!

В резултат

Вие получавате отлично платена работа в Лондон, приятна колегиална атмосфера, качествени условия на труд.  Освен всичко това, в което се състои и основната цел на “Джоб Консулт” EООД, Вие ще откриете и възможност за професионално обучение. А никога не знаем кое ново познание ще отвори за нас вратите на изцяло нова професия или дори собствен бизнес.