Климатици на ТОП цени и изгодни промоции в онлайн магазин Klimaonline.bg – klimaonline

1
Добави коментар
Colibri13
Colibri13

Специализирания онлайн магазин предлага широка гама от продукти в областта на климатизацията и термопомпените системи. Климаонлайн.БГ е тясно специализиран електронен магазин в с дългогодишен опит в областта на климатичната техника като предлага различни системи от този тип като покрива, както  широк ценови диапазон (от евтини, базови модели до ултра модерни и луксозни модели), така и различни по мощност и вид монтаж системи.

Магазина е един от водещите специализирани електронни магазини на нашия пазар.

Това е факт! Защото ние се стремим да предлагаме продукти на изключително конкурентни цени като осигуряваме доставката и монтажа, т.е. покриваме целия диапазон от дейности. 

Пазаруването от нас е бързо, лесно и удобно

Всички предлагани продукти са детайлно описани с цел всеки клиент да е максимално информиран. Всички цени са крайни с включено ДДС, като доставката и монтажа може да бъде извършена от нас и това е валидно за цялата страна!

Регулярни промоции  и намаления!

Можете да откриете при нас различни промоции, намаления или продукти с безплатен монтаж като обозначените с етикет „Безплатен монтаж“ са промоционални и цените отбелязани на сайта са окончателни и не се дължи нищо допълнително! (изключение е само ако монтажа е с над 3 линейни метра тръбен път).

Гаранционния срок на всички уреди е според установения от производителя.

Например уредите с марка Панасоник са с гаранционен срок 2 години на климатика и 5 години на компресора, Фуджи Електрик е 3 години цялостна гаранция и т.н.

Всички продукти на склад

Онлайн магазина може да се похвали с широк диапазон модели климатични и термопомпени системи  от водещите производители и марки в това число инверторни или конвенционални като по този начин се обхваща мощностна гама започваща от малките 7kBtu (климатик седмица) и се стигне до големи системи от професионалните промишлени климатици от канален тип с висок напор и мощност достигаща до 96 kBtu, като поддържа постоянни количества на склад.

Професионален монтаж с висококачествени материали

Монтажа на системите се прави от професионалисти в областта на климатичните и термопомпените системи и с дългогодишен опит, а материалите (медни и PVC тръби, изолации, окабелаване и т.н.) използвани при монтажа са с много високо качество и притежават всички необходими европейски сертификати. Станете част от доволните клиенти на един от най-големите магазини за климатици, климатична техника и термопомпени системи!

Климатичните системи, предлагани в сайта са произведени специално за европейския пазар. Това означава, че те не само че отговарят на всички изисквания на ЕС за качество (както и на директивите включително и най-новите такива за енергийна ефективност), но и в процеса на разработка и тестване се е взимало впредвид характерните за европеските ширини и климат температурни колебания, влажност на въздуха и т.н. Всичко това прави предлаганите от нас системи високоефективни с гарантирана ниска консумация.

През Климаонлайн можете да поръчате страхотен конвенционален или инверторен климатик, независимо дали сте от София, Варна, Бургас, Русе, Видин или да го закупите директно от нашия магазин Климатици Пловдив, където ще Ви посрещнат с усмивка и добро настроение!