5 комедии, които трябва да гледате | Teenproblem.net

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Hangover 1, 2 & 3 / Последният ергенски запой 1, 2 & 3

Ергенският запой е една от онези епични ленти, които няма как да не гледате. Семплата история за четирима приятели, изпадащи в брутално комични ситуации, е способна да плени и най-скептичните зрители. Ако се нуждаете от огромна доза нелогичен смях, то ви препоръчваме първата част творение на Тод Филипс, като сме сигурни, че ще изгледате и втората и третата част. 

 

Life as we know it/ Такъв е животът

Романтичната комедия, не бива да плаши представителите на силния пол, защото романтиката в нея е в поносими граници, умело прикрита от комедията, изкачаща от всяка една сцена. Звездният актьорски състав, приятният саудтрак и множеството смешни ситуации, превръщат „Такъв е животът” в свежа комедия, която ще заинтригува всеки зрител. Историята, опитваща, макар и не до там реално, да проследи живота, такъв какъвто е, ще ви грабне още от първата минута.

 

 

Identity Thief / Самоличност на аванта

Някога чудили ли сте се е какво е да загубиш себе си … буквално? Именно това е темата на „Самоличност на аванта”, която проследява множеството перипетии, с които трябва да се справи главният герой, за да си върне това, което до скоро смятахме, че е невъзможно за отнемане – самоличността. Целият този процес може да се окаже доста забавен, разбира се, ако не се случва на вас, и за да е сигурно, че няма как да не се смеете, в главните роли влизат Джейсън Бейтман и Мелиса Маккартни.

 

This mean war/ Шпионски свалки

Оригиналната комедия, проследява историята на супершпионите Тък и ФДР, които се влюбват в едно и също момиче. До тук нищо оригинално, но методите с които водят епичната битка за вниманието на красивата девойка, очароват със своята оригиналност и предизвикват огромни дози смях. Ако искате да гледате нещо ново, но съдържащо в себе си онези пленяващи комични моменти, то „Шпионски свалки” е удар право в целта.

 

Johnny English 1&2/ Джони Инглиш 1&2

Британският хумор често остава неразбран, но това няма как да се случи, когато в главната роля е Роуън Аткинсън, който вече може да се похвали с втория си култов образ, след този на мистър Бийн, а именно този на обикновения бюрократ, извикан да пази съкровищата на британската корона – Джони Инглиш. Да опишеш филм, в който участва Роуън Аткинсън е невъзможно, затова горещо ви приканваме да се насладите на една от най-добрите комедии, като сме убедени, че няма да пропуснете и продължението й.